Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 17:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cristiano Ronaldo zaplatili skoro 400-tisíc dolárov žene, ktorú údajne znásilnil

ŠPORT ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Právnici futbalovej hviezdy odhalili sumu zo súdnych dokumentov, ktorú dostala obeť sexuálneho násilia po incidente z roku 2009.

Prvýkrát bola právnikmi potvrdená suma 375-tisíc dolárov, ktorú prijala žena menom Kathryn Mayorga za to, že spor týkajúci sa údajného znásilnenia na hoteli v Las Vegas v roku 2009 nebudú riešiť pred súdom, informuje CNN.

Ešte v minulom roku sa žena rozhodla, že chce dohodu zrušiť a ako dôvod uviedla, že nebola v dobrom psychickom stave, aby vykonávala akékoľvek úkony týkajúce sa uzavretia dohody o mlčanlivosti. 

Odporúčané
Cristiano Ronaldo si vraj kúpil najdrahšie auto histórie. Za exkluzívne Bugatti zaplatil milióny Cristiano Ronaldo si vraj kúpil najdrahšie auto histórie. Za exkluzívne Bugatti zaplatil milióny 1. mája 2019, 14:56

Portugalský futbalista odmieta tvrdenia o znásilnení a jeho právny tím tvrdí, že peniaze boli Kathryn vyplatené len pre zachovanie dôveryhodnosti sporu. Už v tom čase by pochopiteľne akékoľvek medializované informácie spojené so znásilnením alebo sexuálnymi útokmi Ronaldovi mohli uškodiť.

Prokurátor nevzniesol žiadne obvinenia, s čím súvisí aj fakt, že žena do dnešného dňa neprišla so žiadnymi dôkazmi, ktoré by naznačovali, že jej duševné zdravie v roku 2010 mohlo mať negatívny vplyv na uzavretie dohody. 

Odporúčané
Cristiano Ronaldo je blázon, už nikdy k nemu nepôjdem domov, vyhlásil Evra. Mali spolu obedovať, ale Portugalčan začal trénovať Cristiano Ronaldo je blázon, už nikdy k nemu nepôjdem domov, vyhlásil Evra. Mali spolu obedovať, ale Portugalčan začal trénovať 6. augusta 2019, 16:04
Domov
Zdieľať
Diskusia