Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2019, 21:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majiteľka vypína teplú vodu, kradne topánky aj peniaze. PPPeter strávil noc v najhoršom hoteli vo východnej Európe

ZAUJÍMAVOSTI PPPETER
Uložiť Uložené

Hostel Bas Bascarsija v Bosne a Hercegovine po tejto recenzii slovenského youtubera pravdepodobne nebudeš mať potrebu skúšať.

Slovenský youtuber tvoriaci videá aj pre zahraničné publikum v angličtine nedávno rozbehol sériu, v rámci ktorej vyskúšal viacero najhoršie hodnotených prevádzok. Väčšina z nás by ich bez akýchkoľvek pochýb obišla veľkým oblúkom, a tak aspoň máme možnosť vidieť, ako to v nich vyzerá a chutí vďaka PPPetrovi.

Odporúčané
Byť youtuberom je práca ako každá iná. Vyžaduje si hodiny driny za kamerou, kreativitu aj znalosť strihu Byť youtuberom je práca ako každá iná. Vyžaduje si hodiny driny za kamerou, kreativitu aj znalosť strihu 26. januára 2019, 10:45

Ten sa aktuálne rozhodol svoju sériu zavŕšiť posledným videom, v ktorom strávil noc v najhoršom hoteli, resp. hosteli v Bosne a Hercegovine. Klasicky vďaka recenziám objavil klenot s názvom Hostel Bas Bascarsija, o ktorom tentokrát ľudia písali, že tam kradne samotná majiteľka so svojou dcérou. 

PPPeter sa vybavil aj skrytou kamerou, kde sa mu skutočne podarilo zaznamenať, ako sa žena opakovane vrátila do jeho izby. Aké boli sprchy, čo Peťovi vadilo najviac a ako dopadla situácia, keď majiteľku ráno konfrontoval, sa už dozvieš v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia