Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2019, 8:05
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Video zachytáva moment, ako muža takmer zasiahol blesk. Bol od neho len pár desiatok centimetrov

ZAUJÍMAVOSTI BÚRKA PRÍRODA
Uložiť Uložené

Nakoniec sa mu ako zázrakom nič nestalo.

Matka príroda je nevyspytateľná. Svoje o tom vie Romulus McNeill, ktorý si počas daždivého dňa kráčal po ulici. Pár metrov od neho udrel blesk. Dá sa teda s úsmevom povedať, že bol v správnom čase na správnom. Video sa objavilo na sociálnej sieti, zdieľala ho stránka WPDE ABC15.

Muž žije v meste Horry County v štáte Južná Karolína v USA. Pracuje poradca v tamojšej technickej akadémii. Minulý týždeň sa oblasťou prehnali silné búrky. „Keď sa dážď trochu ustálil, povedal som si, že pôjdem. Nakoniec to nebolo také jednoduché,“ cituje McNeilla web WJLA. Tvrdí, že vedľa seba videl len jasné svetlo. Svoj zážitok opisuje ako šialený.

Blesk minulý štvrtok udrel tesne vedľa neho. Hovorí, že cítil chvenie, akési bzučanie. Muž mal šťastie, že ho blesk nezasiahol. Podľa všetko „trafil“ kovový predmet, ktorý sa nachádzal v jeho blízkosti. McNeill si uvedomuje, že mal obrovské šťastie a že mohol zomrieť. Po tom, čo sa mu stalo, si už bude dávať väčší pozor.

Domov
Zdieľať
Diskusia