Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. augusta 2019, 10:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nie som slávna vďaka Instagramu, reality show ani orálnemu sexu, odkazuje Nicki Minaj Cardi B. Beef opäť naberá na obrátkach

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Po hádzaní topánok na Fashion Weeku, obviňovaní z kopírovania a dissovaní v skladbách teraz prichádza ďalšia séria odkazov prostredníctvom Twitteru.

Nicki Minaj pred pár dňami oslavovala prvý rok existencie svojej rádiovej show Queen, ktorá už bola platformou pre množstvo kontroverzných momentov. Pri tejto príležitosti sme sa dočkali toho zatiaľ suverénne najbizarnejšieho, keďže si ako hosťa pozvala svojho známeho kritika Joe Buddena, s ktorým má mimochodom dlhoročný beef napríklad aj Eminem. 

Ten jej vyčítal nejasný pôvod niektorých skladieb, klamstvá a minuloročné problémy s drogami. Raperka reagovala krikom a útokmi, Budden jej odpovedal s úsmevom na tvári a jeho kolegovia sa smiali. Minaj zároveň pár dní na to prijala pozvanie do podcastu svojho hosťa, kde hádka pokračovala.

Mala potrebu vysvetliť aj to, prečo sa jej projekty nedočkali takej veľkej pozornosti a ako dôvody uviedla aj to, že jej kolegovia predávajú albumy v balíčkoch s merchom a lístkami na koncert, že ju ignorujú médiá a niektorí proti nej dokonca vedú antikampaň. 

Odporúčané
Sliepky nemôžu kydať na kráľovné. Nicki Minaj vracia úder Miley Cyrus, vysvetľuje neúspešné turné a nakladá Travisovi Scottovi Sliepky nemôžu kydať na kráľovné. Nicki Minaj vracia úder Miley Cyrus, vysvetľuje neúspešné turné a nakladá Travisovi Scottovi 22. júna 2019, 9:20

Buddenove neustále narážky na Cardi B ignorovala, neskôr začala objahovať svoju pozíciu tým, že si podľa nej musí stále prechádzať kritikou, lebo ľudia ako on si spravili šport z neustáleho ponižovania mladej ženy tmavej pleti, ktorá jednoducho chce byť autentická, písať si vlastné texty a robiť to, čo je pre ženský rap naozaj nevyhnutné.

Doplnila, že všetko, čo má dosiahla bez účasti v reality shows, Instagramu a orálneho sexu pre populárnych DJov. V tomto momente bolo jasné, že naráža na Cardi B, ktorá sa v minulosti zúčastnila v televíznej show Love & Hip Hop, kde prišla spropagovať svoju tvorbu. Konkrétne v roku 2011.

Odporúčané
Cardi B hodila po Nicki Minaj svoju topánku Cardi B hodila po Nicki Minaj svoju topánku 8. septembra 2018, 16:06

Následne ešte Nicki odkázala na známy rebríček Ebra Dardena, ktorý je populárnou a uznávanou osobnosťou v médiách. Ten nedávno zverejnil podľa neho 50 najlepších raperov planéty a Cardi B v ňom svoje miesto narozdiel od Minaj nedostala. 

Reakcie sme sa dočkali veľmi rýchlo. „Jediný rebríček, ktorý ma skutočne zaujíma,“ pridala Cardi B popis ku tabuľke, kde máme možnosť vidieť, že je jedinou interpretkou planéty, ktorá od minulého roka predáva konštantne veľa nosičov bez poklesu. 

Cardi ešte na svoj Instagram pridala časť skladby od Mariah Carrey s názvom Obsessed, čím chcela poukázať na to, že je ňou Nicki posadnutá. Fanúšikom sa však podarilo vypátrať, ako si raperka prednedávnom náhodne prezerala fotografie svojej súperky, a tak sa slová o posadnutosti veľmi rýchlo obrátili proti nej. Aktuálne si Nicki na svojom Twitteri nastavila ako profilovú fotku práve tú, ktorú si Cardi prezerala, keď si myslela, že ju nikto nevidí. 

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

Žiaľ, konflikt už zašiel do fázy, ktorá nemá nič s hudbou a ide len o malitechnosti. Mediálny súboj o pozornosť síce môže mať vplyv na predaje, o ktorých to v konečnom dôsledku celé je, ženský rap sa však možno dostal do momentu, kde sme ho nikdy nechceli vidieť

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MOSTHATEDCARDI (@iamcardib),

Domov
Zdieľať
Diskusia