Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah je PR správou Startup Grind.
16. augusta 2019, 12:53
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Západ slnka, dobré jedlo a množstvo inšpiratívnych Slovákov pohromade. Ďalšia Startup Grind Summer Party je už za dverami

REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

22. augusta sa bude v Bratislave konať ďalšia startup párty pre všetkých, ktorí sa chcú zabaviť a zároveň nadviazať nové cenné kontakty.

Startup Grind Bratislava má za sebou ďalší rok naplnený atraktívnymi udalosťami.

Organizátori mali možnosť privítať množstvo úspešných a inšpiratívnych osobností z biznisového prostredia, ktoré prezradili čosi viac o svojej ceste medzi najlepších. Pozvanie prijali napríklad Ján Cifra, Daniel Gašpar alebo Matej Vtáčnik.

Teraz je ideálny čas na už tradičnú párty, tentokrát spojenú s oslavou štvrtého výročia. Tá sa bude konať už 22. augusta v Bratislave, konkrétne v priestoroch Campus City.

Ďalšia Startup Grind Summer Party je už za dverami
Ďalšia Startup Grind Summer Party je už za dverami

Užiješ si najkrajší západ slnka s pohárom vína, jedlom, ale hlavne stretneš množstvo zaujímavých ľudí. Pozvaní sú všetci spíkri a partneri z predchádzajúcich rokov, budeš mať teda možnosť spoznať celú komunitu a nadviazať kontakty s vedúcimi predstaviteľmi firiem.

Okrem toho sa ukáže aj špeciálny hosťa zo Švédska Julius Stone, ktorý je skvelým hudobníkom a počas celého večera bude atmosféru spríjemňovať svojou tvorbou. Využi jedinečnú príležitosť a príď sa porozprávať o biznise, inováciách a nových príležitostiach s tými najetablovanejšími osobnosťami.

Kapacita priestoru je obmedzená, a tak odporúčame rezervovať si svoj lístok v predpredaji čo najskôr za zatiaľ zvýhodnenú cenu. Udalosť začína už 18:30.

Ďalšia Startup Grind Summer Party je už za dverami
Ďalšia Startup Grind Summer Party je už za dverami

Domov
Zdieľať
Diskusia