Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2019, 10:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ewan McGregor natočí seriál s Obi-Wanom pre Disney+. Koľko filmov napíšu a natočia tvorcovia Game of Thrones a The Last Jedi?

Ewan McGregor natočí seriál s Obi-Wanom pre Disney+. Koľko filmov napíšu a natočia tvorcovia Game of Thrones a The Last Jedi?
Zdroj: 20th Century Fox/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY EWAN MCGREGOR OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Svet filmovej aj seriálovej preďalekej galaxie odhalil niekoľko noviniek.

O Star Wars filme s obľúbenou postavou Obi-Wana Kenobiho sa hovorí už poriadne dlho. Začalo to fanúšikmi, ktorí sa stále viac a viac dožadovali sólovky s Ewanom McGregorom v hlavnej úlohe, až nakoniec dorazili správy z tábora Disney, že na projekte skutočne pracujú. Odvtedy sme sa ale ničoho poriadneho nedočkali. Až doteraz.

Podľa najnovších informácií magazínu Deadline sa totiž McGregor skutočne objaví ako Obi-Wan, no nebude to na veľkom plátne. Známeho rytiera Jedi uvidíme namiesto toho v jeho vlastnom hranom seriáli na streamovacej platforme Disney+. Ide tak už o v poradí tretí hraný Star Wars seriál vo výrobe (pracuje sa na projekte The Mandalorian aj na seriáli s Cassianom Andorom z Rogue One).

Odporúčané
Fotomontáže z čias minulých, kedy ešte neexistoval photoshop Fotomontáže z čias minulých, kedy ešte neexistoval photoshop 24. novembra 2013, 23:37

Novinky sa však objavili aj v súvislosti s chystanými Star Wars snímkami, a to konkrétne trilógiami od režiséra Riana Johnsona (Star Wars: The Last Jedi, Looper) aj tvorcov Game of Thrones Davida Benioffa a Dana Weissa. Druhá menovaná dvojica sa mala pôvodne postarať o scenár k celej trilógii, no ako uvádza The Hollywood Reporter, aj kvôli obrovskej zmluve s Netflixom by to to nakoniec mohlo byť menej filmov. Hovorí sa, že napíšu aspoň jeden.

Čo sa týka Johnsona, ten v nedávnom rozhovore prezradil, že sa snaží pohnúť ďalej od postáv hlavnej ságy a ponoriť sa do hlavnej „esencie“ Star Wars, ktorá vytvára samotné Star Wars. „Tou zábavnou a náročnou časťou je podľa mňa prísť na to, čo je vzrušujúce a následne sa od toho odraziť,“ dodal Johnson. Viac informácií sa však takmer určite dozvieme na udalosti D23, ktorá sa koná už budúci víkend.

Odporúčané
the BIG 5 s ukážkou z kolekcie na leto 2014 the BIG 5 s ukážkou z kolekcie na leto 2014 18. novembra 2013, 16:26
Domov
Zdieľať
Diskusia