Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Aussie
20. augusta 2019, 11:34
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 €. Barbora Bakošová ti bude robiť spoločnosť

Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 €. Barbora Bakošová ti bude robiť spoločnosť
Zdroj: unsplash.com
ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Chceš ísť počas zimy na dovolenku do surferského raja? Tu sú kroky, čo treba urobiť.

Snívaš o ceste do ďalekej Austrálie? Na opačnú stranu zemegule sa teraz môžeš dostať aj vďaka svojim vlasom. Ako je to možné?

Možno ti niečo hovorí známa austrálska značka vlasovej kozmetiky Aussie, ktorá tento rok oslavuje 40 rokov. Nie nadarmo nosí v logu klokana, nakoľko všetky jej prípravky sú vyrobené zo zázračných ingrediencií tejto krajiny, ktoré majú na vlasy blahodárne účinky.

Predtým, ako ti prezradíme návod na to, ako vyhráš zájazd k protinožcom, poďme sa trochu pozrieť do histórie tejto značky.

Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 EUR tým najľahším spôsobom. Barbora Bakošová ti bude robiť spoločnosť
Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 EUR tým najľahším spôsobom. Barbora Bakošová ti bude robiť spoločnosť Zdroj: unsplash.com

Produkty priamo z austrálskej divočiny

V roku 1979 zavítal do Austrálie americký vlasový mág Tom Redmond a okamžite bol očarený jej pestrosťou a bohatosťou prírodných zdrojov. Šampóny, balzamy a kondicionéry obsahujú prírodné látky priamo z austrálskej divočiny. 

Listy eukalyptu, kôra čerešne, olej z jojobových semien, či plody divokej broskyne oživujú vlasy na nepoznanie už 40 rokov. Tomov originálny recept na „3 minútový zázrak“ dokáže s poškodenými vlasmi hotové zázraky.

Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 EUR tým najľahším spôsobom. Spoločnosť ti bude robiť Barbora Bakošová
Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 EUR tým najľahším spôsobom. Spoločnosť ti bude robiť Barbora Bakošová Zdroj: aussie

Nebude to náhoda, že 3 Minute Miracle Reconstructor je aj najpredávanejším výrobkom radu Aussie. Ide o hĺbkový balzám, ktorý zanechá tvoje vlasy hodvábne a  dopraje im vlnu energie. 

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

Jeho zloženie s austrálskou medovkou lekárskou vyhladzuje drsný povrch kutikuly a preniká priamo do poškodených vlasov, ktoré obnovuje. Ak si ešte tento produkt neskúsil, odporúča ho aj naša moderátorka Barborka Bakošová: „Vyskúšala som všetky produkty od Aussie, ktoré sú dostupné v dm drogerie markt a musím povedať, že po nich aj dva dni krásne voňajú vlasy. Je vhodné ich použiť aj na poškodené alebo farbené vlasy a účinok sa dostaví naozaj aj do troch minút."

A tu sa už dostávame k tomu, čo musíš urobiť, aby si sa cez zimu, kedy u nás prevládajú mínusové teploty, ocitol v raji surferov. Tam je totiž vtedy horúce leto.

Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 EUR tým najľahším spôsobom. Spoločnosť ti bude robiť Barbora Bakošová
Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 EUR tým najľahším spôsobom. Spoločnosť ti bude robiť Barbora Bakošová Zdroj: unsplash.com

Vyhraj zájazd do exotiky v hodnote 8 000 EUR

Vďaka Aussie a spoločnosti dm drogerie markt môžeš tento rok prežiť 17-dňové dobrodružstvo priamo uprostred austrálskej divočiny.

Spoločnosť ti pri tom bude robiť tvoja kamoška a naša moderátorka a známa modelka Barbora Bakošová, ktorá sa postará o to, aby aj tvoje dovolenkové fotografie vyzerali ako z časopisu.

Čo treba urobiť?

Stačí, ak si kúpiš jeden z produktov Aussie a zapojíš sa do súťaže o zájazd v hodnote 8 000 EUR pre teba a tvoju kamošku!

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Bakoš (@barborabakos),

Výlet rovno za klokanmi v hodnote 8 000 EUR môže vyhrať každý, kto si v dátume od 1. augusta do konca septembra kúpi aspoň jeden produkt Aussie v dm drogerie markt, či už v kamennej predajni alebo na ich e-shope. Pozor! Z nákupu si musíš odložiť aj pokladničný blok

Jediné, čo potom musíš urobiť je, umiestniť fotografiu s produktom na svoj Instagram  s textom: Chcem letieť s Aussie do Austrálie s @OznačSvojuKamku #aussieleto.

   

Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 EUR tým najľahším spôsobom. Spoločnosť ti bude robiť Barbora Bakošová
Vyhraj zájazd do Austrálie v hodnote 8 000 EUR tým najľahším spôsobom. Spoločnosť ti bude robiť Barbora Bakošová Zdroj: Aussie

Zúfať však nemusia ani tí, ktorí do Austrálie nepocestujú. Okrem hlavnej ceny je pripravených 30 balíčkov vlasovej kozmetiky, ktorými Aussie odmení ďalších súťažiacich. Tak čo, nie je to perfektná príležitosť? 

Späť
Zdieľať
Diskusia