Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2019, 15:01
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Conor McGregor napadol v bare starého muža len kvôli tomu, že odmietol piť jeho whiskey

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Postaršieho pána však úder päsťou nijako zvlášť nevyviedol z miery.

Vo videu, ktoré len pred pár hodinami zverejnil portál TMZ Sports, mal Conor McGregor v jednom z dublinských barov napadnúť staršieho muža. Incident sa údajne stal ešte v apríli, video sa dostalo na internet až teraz. 

Conor prišiel do baru a rozhodol sa pozvať miestnych štamgastov, sediacich za barom, na jedno kolo jeho obľúbenej írskej whiskey značky Proper No. Twelve. Jeden z mužov však MMA zápasníka odmietol. Ten preto položil pohár priamo pred neho, no postarší štamgast opäť odpovedal, že nemá záujem.

Nie je úplne zrejmé, či medzi nimi došlo aj k slovnej potýčke, no na kamerových záberoch z krčmy je už len vidieť, ako Conor nečakane vystrelí svoju notoricky známu ľavú päsť a udrie dotyčného, ktorý sa odmietol nechať pozvať od azda najznámejšieho UFC bojovníka. Na prekvapenie starček aj napriek silnému úderu zostal sedieť na stoličke a tváril sa, akoby sa nič nestalo.

Conora museli okamžite odviesť dvaja muži. Polícia údajne začala vyšetrovanie ešte v apríli, no zápasník nebol do dnešného dňa ani len obvinený. A to aj napriek tomu, že polícia údajne disponuje daným videom. Uvidíme, či orgán podstúpi nejaké kroky v tejto veci aj po tom, čo sa celý incident opäť medializuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia