Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Red Bull.
14. augusta 2019, 18:18
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Barbora Bakošová absolvovala najťažší beh v živote. Red Bull 400 potrápil aj profesionálnych športovcov

ŠPORT RED BULL
Uložiť Uložené

Športová udalosť roka s názvom Red Bull 400 na Štrbskom Plese otestovala kondíciu Slovákov. Ako zvládli náročnú trať na vrchol skokanského mosta?

 

Red Bull 400 je beh pre všetkých adrenalínových nadšencov, ktorých už nebaví obyčajné prekonávanie sa na rovinke. Úlohou zúčastnených na Štrbskom Plese bolo počas minulého víkendu vybehnúť na skokanský mostík, čo si vyskúšala aj naša moderátorka Barbora Bakošová. Aj napriek nie práve ideálnemu počasiu sa jej to podarilo a v našej videoreportáži uvidíš aj jej bezprostredné pocity.

Trať je určená pre amatérov aj profesionálnych športovcov a hrdinom je každý, kto sa vôbec zvládne dostať na vrchol, odkiaľ sme si zároveň užili nádherný výhľad. Pred 400-metrov dlhým behom ešte Barbora vyspovedala ďalších odvážlivcov, ktorí jej prezradili svoju taktiku a čoho sa boja najviac. Keď bola po svojom výkone znovu schopná rozprávať, odchytila aj samotných víťazov v jednotlivých disciplínach. 

Do komentárov nám nápíš, či by si si na niečo podobné trúfol počas nasledujúceho ročníka aj ty, prípadne, kde by sa mohol Red Bull 400 konať nabudúce. 

Domov
Zdieľať
Diskusia