Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2019, 15:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Homelander si v 1. sérii The Boys užíval sexuálnu scénu, ktorá bola až príliš aj pre samotný Amazon. Prikázali ju vystrihnúť

Homelander si v 1. sérii The Boys užíval sexuálnu scénu, ktorá bola až príliš aj pre samotný Amazon. Prikázali ju vystrihnúť
Zdroj: Amazon
FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Scéna by bola vzhľadom na charakter Homelandera dokonalá.

V 1. sérii The Boys sme videli množstvo R-kových scén. Či už išlo o momenty plné krvi, tvrdé nadávanie, nahotu či priamo sexuálne scény (ako zmenšenie ala Ant-Man a následný skok do vagíny. Videli sme aj množstvo úmrtí, nechutných smrtí. Amazon tvorcom bez problémom všetko dovolil, no natočená bola jedna scéna, pri ktorej si povedali, že neprejde v žiadnom prípade. 

Prezradil nám to showrunner Eric Kripke:

Bola tam JEDNA SCÉNA, na ktorú Amazon povedal FUCK NO, musíte ju vystrihnúť. Vzhľadom na to všetko, čo v seriáli máme, som nechápal, prečo musíme vystrihnúť práve toto. V každom prípade, Homelander sa mal po stretnutí so Stillwellovou v 2. epizóde postaviť na Chrysler Building. Následne si mal dať dole nohavice a začať masturbovať so slovami, že si môže robiť čokoľvek chce, až kým to celé nevyvrcholilo orgazmom ponad celý New York City. 

Škoda, že sa táto scéna nedostala do finálneho strihu. Skvele by dokresľovala Homelanderov charakter. A podobne ako showrunner Kripke, ani my nechápeme, prečo bola vystrihnutá táto, no rozpučenie hlavy vagínou ostalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia