Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2019, 17:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nike spúšťa predplatné na tenisky. Za pár desiatok dolárov bude deťom posielať väčšie veľkosti aj každý mesiac

MÓDA NIKE
Uložiť Uložené

Módna značka po vzore streamovacích služieb spúšťa predplatné, ktoré môže rodičom ušetriť stovky dolárov.

Zdá sa, že okrem filmov, hudby a denníkov budeme čoskoro platiť za predplatné aj za tenisky. Spoločnosť Nike aktuálne oznámila spustenie programu Adventure Club, v rámci ktorého budú môcť rodičia svojim deťom zabezpečiť nové tenisky viackrát ročne v závislosti na tom, ako rýchlo im rastie noha.

Platba bude prebiehať vo forme predplatného vo výške 20, 30 a 50 dolárov na základe toho, v akej frekvencii budú chcieť rodičia dostávať pre dieťa novú obuv. V súvislosti so sumami bude k dispozícii možnosť vymeniť starý pár za nový každý mesiac, dva alebo tri. 

Odporúčané
Československý reseller: Vŕtalo mi hlavou, prečo tenisky stoja 4 000 €, kúzlo Supreme možno nebude trvať večne (Rozhovor) Československý reseller: Vŕtalo mi hlavou, prečo tenisky stoja 4 000 €, kúzlo Supreme možno nebude trvať večne (Rozhovor) 6. apríla 2019, 15:06

Podľa portálu Business Insider ide o reakciu obľúbenej značky na fakt, že trh s teniskami pre deti má obrovský potenciál, ktorý zatiaľ nikto nevyužil. V rámci Adventure Club bude dostupných viac ako 100 rôznych modelov tenisiek. Čo sa týka samotných veľkostí,  ponuka by sa mala týkať detí približne od 2 do 10 rokov

Celý proces fungovania bude jednoduchý. Rodič vyberie veľkosť a model tenisiek značiek Nike alebo Converse na základe tabuľky a magnetického pásiku. Keď už budú dieťaťu malé, jednoducho ich pošle naspäť a dostane nový pár. Nike spustí Adventure Club už o pár dní v Spojených štátoch, už čoskoro by sme sa však mohli dočkať jeho zavedenia aj v Európe. 

Nike spúšťa predplatné na tenisky. Za pár desiatok dolárov bude deťom posielať väčšie veľkosti aj každý mesiac
Domov
Zdieľať
Diskusia