Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 21:52
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Jazdil ako blázon a kamaráti si ho natáčali. Zabil tehotnú ženu, dieťa a dôchodkyňu, on prežil

ZAUJÍMAVOSTI AUTONEHODA FACEBOOK
Uložiť Uložené

Na nahrávke sa správajú ako skutoční „frajeri“.

Hrôzostrašné video zachytáva minimálne troch mladíkov. Nastúpili do auta, pasažier na zadných sedadlách všetko natáčal. Vpredu sedel okrem vodiča muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu. Už na začiatku vyrušuje šoféra a pri „štarte“ drží vodiča za pravú ruku. Následne sa predvádza pred kameramanom, máva celý čas rukami a rozptyľuje šoféra. Jazda trvala zhruba 2 minúty, no muži si ju budú pamätať do konca života. O incidente informoval web Realitatea Locala, ktorý nahral video na Youtube.

Po pár minútach rýchlej jazdy vyleteli z cesty. Zabili troch ľudí, tehotnú ženu, trojročného chlapca a 79-ročnú ženu. Jednu osobu ešte zranili. Vodič a jeden zo spolujazdcov prežili so zraneniami. Muž, čo sedel za volantom, chcel dokonca z miesta nehody ujsť. To sa mu však nepodarilo, chytila ho polícia. 

Muži celú jazdu streamovali na Facebook. Nehoda sa stala 250 kilometrov od Bukurešti. Niečo podobné sa stalo pred vyše dvomi rokmi v Česku. Mladé baby jazdili neprimeranou rýchlosťou a svoju pozornosť venovali viac kamerovaniu ako jazde. Doplatila na to vodička, nakoniec sa ju nepodarilo zachrániť. 

Odporúčané
Mladé Češky streamovali svoju jazdu autom vo vysokej rýchlosti. Havarovali, jedna z nich nehodu neprežila Mladé Češky streamovali svoju jazdu autom vo vysokej rýchlosti. Havarovali, jedna z nich nehodu neprežila 8. júla 2017, 19:43
Domov
Zdieľať
Diskusia