Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 19:18
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Milionár, ktorého kritizovali za fackovanie žien po zadku, odpovedá po svojom. Tentokrát dostal výprask on

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Už ho prestala baviť kritika a nenávistné komentáre na jeho osobu. Všetkým neprajníkom sa vysmial novým videom.

Len pred pár hodinami sme ťa informovali o tom, že známy internetový lámač ženských sŕdc a taliansky milionár Gianluca Vacchi si pekne zavaril videom na Instagrame. Ľuďom na sociálnej sieti sa nepáčilo, že v rámci svojej tanečnej choreografie začal fackovať po zadkoch známe modelky, ktoré boli v plavkách prehnuté cez palubu.

Klip má na Instagrame už takmer 5 miliónov zhliadnutí a takmer 24-tisíc komentárov, z ktorého sú tisícky čisto len znechutené a znepokojené reakcie na degradovanie ženskosti. 52-ročného milovníka luxusu však už asi prestalo baviť, ako ho celý internet odsudzuje, a tak sa rozhodol odpovedať po svojom.

Odporúčané
Známy milionár vo videu fackuje polonahé modelky po zadkoch. Internet je pobúrený, vraj nemá úctu k ženám Známy milionár vo videu fackuje polonahé modelky po zadkoch. Internet je pobúrený, vraj nemá úctu k ženám 11. augusta 2019, 19:00

Na svoj 13-miliónový instagramový profil pridal nové video, kde sa tentokrát roly vymenili. Gianluca sa prezliekol do ženských bikín, obul si topánky na opätku a opäť to poňal v tanečnom duchu. Prešiel sa okolo modeliek, ktoré boli oblečené v pánskych sakách, hrali karty a fajčili cigary.

Po pár tanečných krokoch sa milionár oprel o zábradlie, prehol zadok a nechal sa fackovať od rovnakých žien, ktoré prednedávnom ťapkal on. „V živote môžeme byť čím chceme a robiť, čo chceme a po čom túžime! Stačí sa usmiať a užívať si svoj život,“ uzavrel v pozitívnom duchu Gianluca a tým aj odpovedal na nespočetnú kritiku zo strany spoločnosti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi),

Domov
Zdieľať
Diskusia