Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 18:23
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Vypadni ty sk***ysyn, kričali fanúšikovia PSG na Neymara. Najviac sa špekuluje o prestupe do Realu Madrid a FC Barcelona

ŠPORT FUTBAL NEYMAR PSG REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

O prestupe sa špekuluje už niekoľko týždňov, Neymar a ani jeho otec správy o prestupe do španielskych klubov nedementovali.

Hviezdny útočník stále čaká na to, či sa mu podarí odísť z PSG. Rokovania sú v plnom prúde, no keďže patrí medzi najdrahších hráčov planéty, nie je to také jednoduché. Vykúpiť ho nie je sranda, potenciálni záujemcovia nechcú porušiť finančné fair-play. Stále nie je jasné, či sa prestup podarí, no s odchodom by súhlasili azda všetci.

Z Neymara sa stal problémový hráč. Nechodil na tréningy, trucoval a v prvom kole Ligue 1 odmietol nastúpiť. Posledné mesiace navyše provokuje Parížanov, fanúšikovia mu to dali vyžrať. „Get out, son of a b*tch!“ kričali na útočníka počas zápasu 11. augusta proti Nimes. Nepomáhajú ani jeho vyjadrenia pre média. Správa sa arogantne a za dva roky v Paríži spravil nezmazateľnú stopu, no úplne inú, ako sa očakávalo.

Najviac sa špekuluje o dvoch kluboch – Real Madrid a FC Barcelona. Podľa nedávneho prieskumu si však väčšina fanúšikov Realu neželá, aby Brazílčan obliekal biely dres. Na druhú stranu, v príprave sa bielemu baletu vôbec nedarí a útočná posila by sa klubu hodila.

Na ihrisku nedominuje, od svojho mestského rivala Atlético Madrid dostal sedem kúskov, zápas skončil 3:7. Hazard je síce skvelý hráč, no je nepravdepodobné, že bude strieľať toľko gólov, aby v tabuľke strelcov konkuroval trebárs Lionelovi Messimu.

Odporúčané
Neymar zavesil na Instagram fotku v drese FC Barcelona s tajomným odkazom. Provokatívne vybral aj najlepší moment svojej kariéry Neymar zavesil na Instagram fotku v drese FC Barcelona s tajomným odkazom. Provokatívne vybral aj najlepší moment svojej kariéry 14. júla 2019, 7:09

Pravdepodobnejší je prestup do katalánskeho veľkoklubu. Za Barcelonu Neymar už hrával a na ihrisku aj v šatni si so spoluhráčmi rozumie. Či už Madrid alebo Barca, problémom sú peniaze. Vykúpiť hviezdneho útočníka je veľmi ťažké, v roku 2017 ho PSG kúpilo za 222 miliónov eur. Vtedy ho vítal plný štadión, dnes môžeme špekulovať, že ho väčšina fanúšikov klubu nenávidí.

Prestúpiť sa mu podarí pravdepodobne len vtedy, ak dôjde k výmene hráčov spoločne s dodatočnou finančnou kompenzáciou. To, kde uvidíme hrať Neymara, sa dozvieme už tento týždeň. Brazílsky futbalista a ani jeho otec správy o prestupe do španielskych klubov nedementovali.

Ak by k prestupu nedošlo, je možné, že si súťažný zápas túto sezónu nezahrá. Niečo podobné zažil Rabiot, ktorý klubu PSG robil problémy a následne nehral až do uplynutia kontraktu.

Domov
Zdieľať
Diskusia