Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2019, 15:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Outfit check: Čo si na Grape 2019 obliekli Filip Šebo, TTAPPLE, Dalyb, Ego alebo Emma Drobná?

Outfit check: Čo si na Grape 2019 obliekli Filip Šebo, TTAPPLE, Dalyb, Ego alebo Emma Drobná?
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
MÓDA
Uložiť Uložené

Festivalová móda Slovákov opäť posunula hranice.

Každoročne sa festival Grape nesie v znamení konkrétneho dress code, pričom počas toho aktuálneho bola ústrednou témou vodotesnosť. Tí, ktorí sa ňou rozhodli riadiť, si v konečnom dôsledku aspoň trochu spríjemnili sobotný večer počas krátkej búrky, vo všeobecnosti však aj tento prvok dokáže na piešťanské letisko priniesť niečo, čo iné udalosti pod holým nebom nemajú.

„Nie je to o tom, že by si návštevníci brali najstaršie veci, lebo si ich aj tak zašpinia a oblejú, naopak, berú si to najlepšie, čo majú,“ potvrdil našu teóriu na základe skúsenosti z predchádzajúcich ročníkov samotný organizátor Trstenský.

Odporúčané
Organizátor festivalu Grape: Keď máme vypredané, neznamená to ekonomickú istotu (Rozhovor) Organizátor festivalu Grape: Keď máme vypredané, neznamená to ekonomickú istotu (Rozhovor) 28. júla 2019, 10:21

Na jubilejnom desiatom ročníku sme očakávali neoprény, vysokú pevnú obuv, sofistikované pršiplášte aj klobúky, niektorí však svoje outfity posunuli ešte ďalej. Vďaka fotografiám od Filipa Porebu budeš mať možnosť vidieť, ako sa Slováci obliekli a okrem mnohých iných sme stretli aj známe osobnosti ako napríklad Filip Šebo, Ego, Dalyb, Emma Drobná a mnohých iných. 

„Ja som bola aj pripravená na tú tému, keďže mám veľmi rada tematické podujatia.  Mám rada, keď sa na festivale nejako odlíšiš od ostatných,“ prezradila pre Refresher Soňa Skoncová. Okrem populárnych osobností sme zaznamenali aj outfity mnohých ostatných a ty aspoň môžeš nasať inšpiráciu do ďalších podobných tohto aj budúcoročných udalostí. 

Odporúčané
25-tisíc ľudí na piešťanskom letisku dokázalo, že Grape je jedným z dvoch najlepších festivalov na Slovensku (Fotoreport) 25-tisíc ľudí na piešťanskom letisku dokázalo, že Grape je jedným z dvoch najlepších festivalov na Slovensku (Fotoreport) 11. augusta 2019, 22:05
Späť
Zdieľať
Diskusia