Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2019, 11:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Krása na Grape 2019. Atraktívne návštevníčky si podmanili festivalovú módu na Slovensku

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj zopár záberov krásnych žien, ktoré rozžiarili tohtoročný festival Grape.

Grape 2019 máme úspešne za sebou, a tak je čas na rekapituláciu toho naj, čo sme mali možnosť vidieť a zažiť. Už sme hodnotili celkový dojem a zistili, čo je vlastne tá Červená armáda Lousyho Aubera. Neodmysliteľnou súčasťou každého ročníka sú však aj nádherné ženy, bez ktorých by to jednoducho nešlo. 

Odporúčané
Na Grape si známe tváre zapózovali aj s kabelkou za 2 000 €. Spýtali sme sa, čo najdrahšie majú práve na sebe Na Grape si známe tváre zapózovali aj s kabelkou za 2 000 €. Spýtali sme sa, čo najdrahšie majú práve na sebe 12. augusta 2019, 15:38

Samozrejmosťou sú aj nápadité festivalové outfity, ktorými nežnejšie pohlavie opäť dokázalo, že hudobné podujatia pod holým nebom už dávno nie sú iba o atraktívnych interpretoch, ale aj o špecifickej móde.

Stretli sme známe osobnosti televízie, modelingu a Instagramu a opäť sme si potvrdili, že Slovenky majú niečo, čo vo svete nenájdeš na každom kroku.  Piešťanské letisko sa na prvý pohľad premenilo okrem hudobnej mekky aj na mólo.

O fotografie sa postaral Filip Poreba

Späť
Zdieľať
Diskusia