Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 9:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dvojročné dievčatko sa prebudí vedľa mŕtvej mamy. Bežné činnosti v byte sa stávajú bojom o prežitie

Dvojročné dievčatko sa prebudí vedľa mŕtvej mamy. Bežné činnosti v byte sa stávajú bojom o prežitie
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Malá Pihu sa neúspešne pokúša prebudiť svoju matku.

V napínavej dráme Pihu sa diváci pozrú na život 2-ročného dievčaťa, ktorej matka odišla na druhý svet. Rozdiel medzi životom a smrťou je však pre malú Pihu stále jednou veľkou neznámou, a tak sa svoju mamu pokúša prebrať z hlbokého spánku nevediac, že je už dávno po smrti.

Kto však hlavnej hrdinke pripraví jedlo a postará sa o to, aby si neublížila? Ako môžeš vidieť v upútavke, aj tie najbanálnejšie činnosti sa pre Pihu stávajú krutým bojom o prežitie, ktorý si 2-ročné dievčatko spočiatku veľmi ani neuvedomuje. Strach v srdci diváka sa zväčšuje každou jednou nebezpečnou situáciou a treba priznať, že pri pohľade na osamelé dievča stojace na balkóne človeka skutočne zamrazí.

Už len z náhľadu traileru môžeš pochopiť, prečo užívatelia na sociálnych sieťach (pozri dole) označujú túto pozoruhodnú indickú drámu za extrémne stresujúcu. Snímku podľa skutočných udalostí natočil v našich končinách neznámy Vinod Kapri (Miss Tanakpur Haazir Ho) a hlavnú postavu stvárnila Pihu Myra Vishwakarma, podľa ktorej bol pomenovaný film.

Diváci na Rotten Tomatoes udelili snímke priemerný rating 3,98/5. Pokiaľ patríš medzi predplatiteľov Netflixu a podobné nervydrásajúce drámy sú tvojou krvnou skupinou, mal by si dať Pihu určite šancu.

Domov
Zdieľať
Diskusia