Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 16:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Thor 4 sa bude odohrávať ešte pred Guardians of the Galaxy. Vymení Boh Hromu Star-Lorda ako líder tímu?

Thor 4 sa bude odohrávať ešte pred Guardians of the Galaxy. Vymení Boh Hromu Star-Lorda ako líder tímu?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER GUARDIANS OF THE GALAXY 3 THOR: LOVE & THUNDER
Uložiť Uložené

Čo všetko vieme o Guardians of the Galaxy 3 a štvrtom Thorovi s podtitulom Love and Thunder?

S oznámením 4. Fázy MCU sme sa dočkali odhalenia 5 dátumov pre očakávané novinky. Okrem nich však prídu ďalšie, čo je jasné každému. Nakoniec, Kevin Feige otvorene hovoril o pokračovania pre GotG, Black Panthera či Captain Marvel. Plány pre Fázu 5 sa nám ale zrejme odhalia až o dva roky na Comic-Cone. 

Odporúčané
Bershka a Pull & Bear prichádzajú s decembrovými lookbookmi Bershka a Pull & Bear prichádzajú s decembrovými lookbookmi 16. decembra 2013, 14:07

Posledným filmom 4. Fázy bude Thor: Love and Thunder. Samozrejme, momentálne nevieme, či pôjde o posledný Thorov film. Ide o jediného pôvodného Avengera, ktorý dostane po Endgame svoju sólovku a my dúfame, že jeho príbehy budú pokračovať aj naďalej a z MCU tak skoro neodíde. A snáď nebude ani úplne nahradený. Ako už iste vieš, do deja sa vracia Jane Foster. Z nej sa v priebehu filmu nejakým spôsobom stane Female Thor. 

Natalie Portman je skvelá herečka, no jej postava bola na začiatku MCU dosť otravná. Aj Thor sa však dokázal naštartovať a nabrať druhý dych. Veríme, že v Marvel vedia, čo robia a Taika Waititi z nej spraví skvelého Thora. Ideálne by bolo, keby fungovali obaja. Prípadne sa môže stať, že sa na konci filmu Jane zase vráti do normálu, keďže by nemusela byť schopná vykonať obety, ktoré z nej robia „worthy“ Thora. 

Thor 4 sa bude odohrávať ešte pred Guardians of the Galaxy. Vymení Star-Lorda ako líder tímu?
Thor 4 sa bude odohrávať ešte pred Guardians of the Galaxy. Vymení Star-Lorda ako líder tímu? Zdroj: Marvel Studios/Disney

V každom prípade, Thor sa s tímom Guardians skutočne len zviezol. Režisér a scenárista James Gunn na twitteri potvrdil, že Love and Thunder sa odohráva ešte pred Guardians 3, a tak logicky uvidíme Boha hromu na svojich vlastných dobrodružstvách. Nie je však vylúčené, že sa k tímu pripojí v ich treťom filme. Plány Marvelu pozná len niekoľko vyvolených a polemizovať o tom, čo bude, zrejme nemá zmysel, keďže tých možností je neúrekom. 

Odporúčané
KVÍZ: Strážcovia galaxie – čo znamená I am Groot a s koľkými ženami mal Star-Lord sex? KVÍZ: Strážcovia galaxie – čo znamená I am Groot a s koľkými ženami mal Star-Lord sex? 6. mája 2023, 11:30

Rozhodne sa však nemusíme báť, že by sa snímka premenovala na Asgardians of the Galaxy, aj keby v nej Thor figuroval (potvrdil to sám James Gunn). Vieme však, že tretí diel ukáže tím v pôvodnej zostave naposledy. Gunn už v minulosti potvrdil, že ak sa dočkáme štvrtej časti, bude to s inými postavami. V prípade, že Thor svoju sólovú dráhu skončí, skutočne to vyzerá tak, že v GotG 4 by sa mohol stať ich lídrom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia