Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2019, 16:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Gwyneth Paltrow nevedela, že Samuel L. Jackson je súčasťou MCU a koho vlastne hrá

Gwyneth Paltrow nevedela, že Samuel L. Jackson je súčasťou MCU a koho vlastne hrá
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY GWYNETH PALTROW
Uložiť Uložené

Predstaviteľka Pepper Potts dokonca zabudla, že sa objavila v snímke Spider-Man: Homecoming.

Ako bolo oznámené ešte pred premiérou Avengers: Endgame, herečka Gwyneth Paltrow sa v úlohe Pepper vo svete MCU už s najväčšou pravdepodobnosťou neukáže. A hoci sa jej postava objavovala na plátne už od samotného začiatku tohto rozšíreného univerza, je pozoruhodné, že o MCU nemá vôbec taký dobrý prehľad, ako by možno mnohí čakali.

Nielen že v nedávnom rozhovore zabudla na svoju úlohu v snímke Spider-Man: Homecoming (ktorá bola navyše jedným z vrcholov filmu), ale podľa vyjadrení šéfa Marvel Studios počas spoločného fotenia v rámci 10. výročia MCU dokonca nechápala, čo tam medzi všetkými tými hercami robí Samuel L. Jackson.

Kevin Feige pri promovaní vydania Endgame na Blu-ray nosičoch prezradil, že keď sa Gwyneth opýtala na účasť Samuela L. Jacksona, niekoľkí herci vraj ihneď pribehli a zaskočene jej odpovedali, že Sam hrá predsa Nicka Furyho, s ktorým sama Gwyneth hrala vo filme. Je síce pravdou, že s Jacksonom nemá žiadnu spoločnú scénu a jej nevedomosť sa dá pochopiť, na strane druhej je to ale veľmi zvláštne. Najmä, keď sa Fury objavil vo viac ako 10 filmoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia