Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2019, 16:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Neverím ľuďom, ktorí dávajú kečup do chladničky, prehlásila Cardi B a svet rozdelila na dva tábory

HUDBA
Uložiť Uložené

Najslávnejšia raperka a jej teória o skladovaní kečupu opäť postavili internet do pozoru. Ako je to správne?

Cardi B polarizuje fanúšikov ako správna americká raperka už veľmi dlho, tentokrát však prichádza s gastro témou, ktorú rozobrala na svojom Twitteri. Podľa jej názoru sa totiž nedá veriť ľuďom, ktorí dávajú kečup do chladničky. Myslí si, že by sa nemal skladovať v chlade a svoje tvrdenie rozvíja aj ďalej. Ako príklad uviedla, že si máme predstaviť studený kečup na teplých vajíčkach.

Sledovateľom tak dáva zabrať ešte viac, pretože väčšina si kombináciu vajec a kečupu naozaj predstaviť nedokáže. 50 % obsahu, ktorý raperka pridáva, sa týka jedla a najčastejšie ide o veľmi zvláštne kombinácie, prípadne sťažnosti na šéfkuchárov. 

Aby toho nebolo málo, dodáva, že do chladničky nepatrí ani sirup, ktorý si dáva na palacinky a pálivé omáčky. Pravdepodobne jej tak najväčší problém robí kombinácia horúceho jedla a chladených dochucovadiel. Zahraničný Twitter sa okamžite naplnil množstvom vtipných obrázkov, ktoré si z Cardi B uťahujú, niektorí sa jej však aj zastali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia