Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 18:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vieme, kedy začne 5. séria Peaky Blinders. Aká bude dlhá?

Vieme, kedy začne 5. séria Peaky Blinders. Aká bude dlhá?
Zdroj: BBC One
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Tommy Shelby a jeho rodina sa už nezadržateľne blížia.

BBC One na svojej facebookovej stránke konečne odhalila, že prvá epizóda dlho očakávanej 5. série Peaky Blinders k nám dorazí 25. augusta (srpen) tohto roku. Tešiť sa môžeš na 6 úplne nových častí, v ktorých sa život hlavného hrdinu Tommyho Shelbyho a jeho rodiny posunie zase o menší či väčší krok vpred.

A vzhľadom na záver posledného dielu sa musia fanúšikovia pripraviť na poriadny rozdiel. Charizmatický gangster z Birminghamu si to totiž namieril priamo do parlamentu. Pokiaľ patríš medzi nadšencov seriálu a chceš si overiť, či si v priebehu čakania na 5. sériu nezabudol niektoré detaily, určite ti dobre poslúži náš nižšie priložený kvíz.

Odporúčané
RoboCop s ďalším výbušným trailerom RoboCop s ďalším výbušným trailerom 20. novembra 2013, 17:05

V priebehu doposiaľ videného príbehu umrelo už niekoľko dôležitých postáv a všetko nasvedčuje tomu, že 5. séria nebude o nič menej drastickejšia. Okrem bojov na ulici sa Tommy tentokrát dostane taktiež do rozporu s britskými fašistami na čele s Owaldom Mosleym (Sam Claflin).

Od roku 1926 sa presunieme do roku 1929, kedy sa počas Veľkej hospodárskej krízy slova pomaly ale isto ujíma práve spomínaný fašizmus. V seriáli prvýkrát vystúpi aj talentovaná Anya Taylor-Joy, ktorú môžeš poznať zo Shyamalanovho Split a Glass, ale taktiež z Eggersovho hororu Čarodejnica.

Domov
Zdieľať
Diskusia