Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 18:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Modelka Victoria's Secret pribrala v bokoch 1,5 centimetra, prišla o zákazky

ZAUJÍMAVOSTI VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Svet modelingu je v určitých smeroch neúprosný.

27-ročná modelka Bridget Malcolm sa môže pýšiť faktom, že pracovala pre Victoria´s Secret. Vo svete modelingu sa však z anorexie sa liečiaca modelka neraz musela stretnúť aj s nevhodným prístupom klientov. Ako píše FoxNews, jeden z výrazných príkladov zdieľala nedávno taktiež na svojom Instagrame.

Odporúčané
Miliónový biznis s teniskami a oblečením ovláda resell mafia. Jej pozadie sa točí okolo podvodov a klamstiev Miliónový biznis s teniskami a oblečením ovláda resell mafia. Jej pozadie sa točí okolo podvodov a klamstiev 4. augusta 2019, 13:21

Na nižšie priložených fotografiách môžeš vidieť Bridgetin niekdajší a aktuálny stav postavy, kvôli ktorému prišla o klienta. Podľa svojho tvrdenia bol jej zdravotný stav vážny, pričom niekoľko mesiacov nedostala pravidelnú menštruácia a na to, aby jej telo fungovalo správne, musela spať zhruba 12 hodín.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm),

Som tak vďačná, že už je toto všetko za mnou. Vyžadovalo to veľa práce a zotavovania sa, ale som rada, že je pre mňa miesto v modelingu aj s mojou súčasnou váhou. Som hrdá na spoluprácu s ľuďmi podporujúcimi zdravie žien,“ napísala vo svojom príspevku sympatická modelka.

Malcolm si dala v minulosti prísľub, že sa do sveta modelingu na plný úväzok vráti len v prípade, ak si bude môcť udržovať novonadobudnutú váhu. Zdravie totiž označila za maximálnu prioritu. Vďaka tomuto rozhodnutiu zažila modelka podľa vlastných slov najlepší pracovný rok vo svojej kariére.

Odporúčané
Svetoznáma značka Victoria's Secret najala do svojej kampane historicky prvýkrát transgender modelku Svetoznáma značka Victoria's Secret najala do svojej kampane historicky prvýkrát transgender modelku 5. augusta 2019, 8:51
Domov
Zdieľať
Diskusia