Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 13:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bollywoodsky akčný blockbuster baví celý svet. Jedna šialene debilná scéna strieda druhú

Bollywoodsky akčný blockbuster baví celý svet. Jedna šialene debilná scéna strieda druhú
Zdroj: Arka Media Works / K Productions / Global United Media / Dharma Productions
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Indická kinematografia je skrátka niekde inde.

Na sociálnej sieti Twitter sa podľa IndieWire začal nedávno virálnym spôsobom šíriť krátky záber z bollywoodskeho hitu s názvom Baahubali 2: The Conclusion. Na ňom môžeš pozorovať skutočne šialený výjav, v rámci ktorého sa niekoľkí bojovníci nechajú palmou prerobenou na katapult odstreliť za hradby nepriateľa.

Baahubali 2: The Conclusion je pokračovaním úspešnej prvej časti Baahubali: The Beginning. Druhý diel tohto zábavného dobrodružstva sa stal prvým indickým filmom, ktorý dokázal zarobiť 10 miliárd rupií (asi 126 miliónov eur) a to v priebehu desiatich krátkych dní, pričom sa už za šesť dní od premiéry stal historicky najzárobkovejším indickým filmom

Pokiaľ patríš medzi predplatiteľov Netflixu a vyššie priložená scéna z Baahubali 2: The Conclusion ťa pobavila, snímku si môžeš pozrieť aj prostredníctvom menovanej streamovacej služby. Po zhliadnutí tohto indického hitu ti možno nakoniec žiadna hollywoodska novinka nebude pripadať ako pritiahnutá za vlasy.

Ešte predtým si však vychutnaj celý trailer

Domov
Zdieľať
Diskusia