Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 11:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Shia LaBeouf si zahral svojho drogovo závislého otca, ktorý mu ničil život

Shia LaBeouf si zahral svojho drogovo závislého otca, ktorý mu ničil život
Zdroj: Amazon Studios
FILMY A SERIÁLY HONEY BOY
Uložiť Uložené

Niektorí z nás mali jednoducho príšerné detstvo.

Shia LaBeouf sa pred publikom preslávil najmä vďaka účinkovaniu v počiatkoch série Transformers, kde si po jeho boku zahrala kráska Megan Fox. Neskôr bol známy najmä pre svojskú povahu a bohémsky štýl života plný drog, počas ktorého ho taktiež zatkla polícia.

Jeho správanie nemožno ničím ospravedlňovať, ale určite sa smieme vďaka novej snímke Honey Boy (názov filmu je reálnou prezývkou, ktorú dostal Shia od svojho otca) pozrieť aspoň na jeho mladícky život, v rámci ktorého si zahral na heroíne závislú postavu inšpirovanú jeho otcom. Snímka na slávnom filmovom festivale Sundance zožala standing ovation a nižšie priložená upútavka nasvedčuje tomu, že sa máme na čo tešiť.

Vo filme veľmi rýchlo pochopíš, že Shiou otec Jeffrey je poriadne číslo, o čom svedčí taktiež skutočnosť, že bol obvinený zo sexuálneho obťažovania či útoku na producenta od Disney. Hlavná postava inšpirovaná životom LaBeoufa sa vo filme bude musieť vysporiadať s náročnou kariérou, psychickými problémami, no v neposlednom rade so svojím nepodareným rodičom.

Odporúčané
Universal zrušilo svoj prepojený filmový svet monštier už po Múmii. Neviditeľného muža natočí režisér Upgrade a začne sa odznova Universal zrušilo svoj prepojený filmový svet monštier už po Múmii. Neviditeľného muža natočí režisér Upgrade a začne sa odznova 29. januára 2019, 1:29

Okrem talentovaného LaBeoufa vo filme uvidíš napríklad aj mladého Lucasa Hedgesa (stvárni postavu inšpirovanú Shiom), ktorý si zahral v skvelých drámach, ako Manchester by the Sea či Three Billboards Outside Ebbing

Film režírovala Alma Har’el (Bombay Beach) a scenár k filmu napísal samotný Shia LaBeouf v rámci terapeutického cvičenia, pri ktorom sa mal vysporiadať so svojou minulosťou. Premiéra v kanadských a amerických kinách je plánovaná na 8. november (listopad) 2019. Viac sa o filme dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia