Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 9:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pasažiera násilne vyviedli z paluby Ryanairu. Chcel si sadnúť ku kamarátovi

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Personál videl celú situáciu odlišne. Muž mal údajne udrieť jednu zo stewardiek.

20-ročný Rafik sa na palube Ryanairu ešte pred odletom rozhodol prisadnúť ku kamarátovi, pri ktorom bolo voľno. Stewardka ho však upozornila, že sa má vrátiť na svoje miesto. Ako píše IrishPost, v toto bode sa začínajú tvrdenia prítomných ľudí rozchádzať. Podľa stewardky ju mal muž udrieť, no Rafik niečo také popiera.

Zamestnankyňa Ryanairu privolala policajtov, ktorí sa ho snažili vyviesť z lietadla. Incident bol natočený a zdielaný na sociálnych sietiach. Zo záberov môžeš vidieť zákrok policajných príslušníkov a taktiež počuť ženu, ktorá kričala, že mužovi ubližujú.

Rafik bol so svojím priateľom predvedený na policajnú stanicu, z ničoho ich však neobvinili. Po policajnom zákroku sa pasažier sťažoval na bolesť krku, vyvrtnutý členok a porezanú ruku. Ryanair zaslal dvojici mužov list, v ktorom im oznámil, že majú do budúcna zakázané lietať ich spoločnosťou.

Domov
Zdieľať
Diskusia