Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2019, 7:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Opití Slováci súložili na pódiu v parku, za sex na verejnosti im hrozia 2 roky väzenia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sexuálnemu aktu sa dvojica oddávala za bieleho dňa.

Mestská polícia v Nových Zámkoch nedávno zažila kuriózny prípad. Podľa reportáže TV JOJ boli príslušníci polície vyslaní oproti gymnáziu do parku, kde spozorovali 52-ročnú ženu a 45-ročného muža vykonávajúcich súlož

Priateľka si nedala povedať, ona to v tom momente chcela,“ mal prehlásiť zatknutý muž policajtovi. Údajný nátlak partnerky však jeho trestnú zodpovednosť v žiadnom ohľade neznížil. Obaja z dvojice boli následne obvinení z prečinu výtržníctva.

Odporúčané
Sex na verejnosti v Bratislave? Stránka ponúka tipy od ľudí, ktorí vedia, kde si zasúložiť bez starostí aj mimo domova Sex na verejnosti v Bratislave? Stránka ponúka tipy od ľudí, ktorí vedia, kde si zasúložiť bez starostí aj mimo domova 14. marca 2018, 16:59

Muž a žena strávili dve noci v cele policajného zaistenia a následne boli postavení pred okresný súd v Nových Zámkoch. Nakoniec si so sebou „odniesli“ 3-mesačný trest so skúšobnou dobou v trvaní jedného roku.

Za rozhodnutie súdu môžu byť celkom vďační, pretože podľa zákona mohli za sex na verejnosti dostať až 2-ročný trest odňatia slobody. 52-ročná žena na kameru TV JOJ potvrdila, že obaja boli v danej dobe pod vplyvom alkoholu, ale odmieta, že by sa sexuálny akt konal iba z jej iniciatívy.

Domov
Zdieľať
Diskusia