Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2019, 15:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Influencerku, ktorá pózovala na Instagrame so zbraňami, údajne zastrelil drogový kartel

ZAUJÍMAVOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Keilanny Boo pridávala na svoj Instagram fotky so zbraňami a nábojmi, ukazovala, že žije luxusný život a užíva si.

Mexická influencerka populárna na Facebooku a Instagrame bola zastrelená ešte 17. júla. Dohromady mala na obľúbených platformách približne 200-tisíc sledovateľov, pričom toto číslo za posledné týždne ešte výrazne rastie.

Teraz sa však podľa The Mirror potvrdilo, že jej vražda súvisí s tamojším drogovým kartelom. Už pred časom na sociálnych sieťach žena zverejňovala fotografie, na ktorých mala zbraň v rukách, prípadne, ako si z nábojov vyskladala vlastné meno. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boo (@keilannyboo),

Keilanny Boo na svojich profiloch často prezentovala luxusný život, drahé autá, tenisky, a to, ako si užíva. Najnovšie správy z trestného stíhania však naznačujú, že mohla byť zároveň členkou nebezpečného drogového kartelu. Zatiaľ však nebol nikto v tomto prípade zatknutý. 

Mexické úrady potvrdili, že žena bola zastrelená v bare neďaleko miesta svojho bydliska a strelcom mal byť člen kartelu La Unión Tepito, s ktorým bola spájaná. 

Ide o ďalší neobjasnený prípad mŕtvej influencerky len pár dní po tom, čo sme sa dozvedeli o Ruske, ktorej telo našli rodičia v kufri s podrezaným hrdlom. 

Odporúčané
Ruskú influencerku našli rodičia mŕtvu v cestovnom kufri v jej prenajatom byte Ruskú influencerku našli rodičia mŕtvu v cestovnom kufri v jej prenajatom byte 30. júla 2019, 18:44
Domov
Zdieľať
Diskusia