Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 22:09
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Dvoch tínedžerov, ktorí pravdepodobne zabili troch ľudí a utekali pred políciou, našla polícia mŕtvych

ZAUJÍMAVOSTI KANADA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Okolnosti ich smrti zatiaľ nie sú jasné.

Pred nedávnom sme ťa informovali o dvoch tíndžeroch, ktorí to v hlave nemali dobre usporiadané. 19-ročného Kama McLeoda a 18-ročného Bryera Schmegelskeho kanadská polícia obvinenila z vraždy profesora vo Vancouveri a podozriví boli aj zo spáchania  dvojnásobnej vraždy austrálsko-americkej dvojice. Dnes ich našla polícia mŕtvych, informuje BBC.

Odporúčané
Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol, napísala do denníka 15-ročná Alyssa Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol, napísala do denníka 15-ročná Alyssa 2. marca 2019, 10:44

Mladíci utekali pred spravodlivosťou od júla. Polícia zistila, že sa skrývali v malom mestečku menom Gillan, kde žije asi 2 000 ľudí. Priamo v meste sa však neboli, museli sa schovávať v priľahlých oblastiach. V okolí však boli len močiare a podľa miestnych je náročné prežiť v tamojšej prírode. Otec jedného z chlapcov tvrdil, že sa určite nevzdajú a radšej zomrú pri prestrelke.

Príčina ich smrti zatiaľ nie je jasná, no akonáhle toho bude viac, článok budeme aktualizovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia