Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 12:45
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bonusové video z Avengers: Endgame ukazuje, ako sa natáčala finálna bitka s Thanosom s reálnymi údermi aj zeleným plátnom

Bonusové video z Avengers: Endgame ukazuje, ako sa natáčala finálna bitka s Thanosom s reálnymi údermi aj zeleným plátnom
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Pri Avengers: Endgame sa nezabávali iba diváci, ale taktiež herci.

Ešte len nedávno sme sa pozreli na niekoľko vystrihnutých v scén, kde napríklad Tony oholil malého Rocketa a taktiež sme nazreli na doposiaľ nevidený záber po Starkovej smrti. Emócie na pľaci boli rozhodne prítomne, čo nám už svojimi slovami potvrdili aj viacerí herci.

Odporúčané
Neónové vintage adidas Originals Superstar 80s Neónové vintage adidas Originals Superstar 80s 19. decembra 2013, 18:58

Nižšie priložené video dokazuje, že Chris Evans a Robert Downey Jr. okrem smutného lúčenia s univerzom Marvelu zažili na pľaci taktiež množstvo zábavy. Práve Evans v niektorých momentoch pôsobí ako extrémne veselý člen štábu, ktorý sa pri práci na Endgame rozhodne nemračil.

Úsmevmi nešetrila ani nová členka tímu Brie Larson/Captain Marvel. Tej sa zo všetkého najviac zjavne pozdávala Thanosova rukavica. Ležérne tempo bolo ďalej symbolické najmä pre Chrisa Hemswortha alias Thora. Charizmatický herec so svojím veľkým bruchom, neupravenou bradou a opitým výrazom pôsobí skutočne ako stratený brat Big Lebowskeho.

Domov
Zdieľať
Diskusia