Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 22:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Keanu Reeves si mal zahrať v Hobbs & Shaw. O akú postavu by mohlo ísť a uvidíme ho v prípadnej dvojke?

Keanu Reeves si mal zahrať v Hobbs & Shaw. O akú postavu by mohlo ísť a uvidíme ho v prípadnej dvojke?
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Režisér David Leitch a Keanu Reeves často komunikovali a hľadali možnosti obsadenia do filmu. Nakoniec to však nevyšlo.

Článok obsahuje spoilery z filmu Hobbs & Shaw!

O účasti obľúbeného Keanu Reevesa v akčnej novinke Hobbs & Shaw (našu recenziu nájdeš tu) sa hovorilo naozaj dlho. A to nielen počas natáčania, ale aj vo fáze post-produkcie. Koniec koncov, keďže Reeves už s režisérom Davidom Leitchom v minulosti spolupracoval (na prvom Johnovi Wickovi), dávalo by to zmysel. No ak si už snímku videl, tak veľmi dobre vieš, že Keanu sa po boku Dwaynea Johnsona a Jasona Stathama nakoniec neukázal.

Odporúčané
Hyperrealistické maľby, z ktorých sa vám budú zbiehať slinky Hyperrealistické maľby, z ktorých sa vám budú zbiehať slinky 20. decembra 2013, 12:31

Išlo teda iba o prázdne internetové špekulácie, alebo sa režisér skutočne snažil o to, aby si Keanu v snímke zahral? Ako David Leitch odhalil pre magazín The Hollywood Reporter, s predstaviteľom Johna Wicka často komunikoval. Hľadal možnosti, ako ho do filmu zapojiť tak, aby jeho úloha mala čo ponúknuť aj do budúcnosti. Postupom času sa však obsadenie poriadne naplnilo a nakoniec pre Reevesa nezostal dostatočný priestor. Režisér a herec to však nevzdali a určite sa budú snažiť nájsť možnosti v prípadnom pokračovaní.

Keanu by si tak pokojne mohol zahrať napríklad riaditeľa organizácie Eteon, ktorý v pozadí ťahal za nitky, dával príkazy Brixtonovi (Idris Elba) a jednotlivým postavám sa prihováral iba prostredníctvom svojho upraveného hlasu. Režisér Leitch sa navyše rozhodol nechať túto tajomnú postavu zatiaľ v anonymite. Je možné, že mal byť šéfom Eteonu v Hobbsovi a Shawovi spomínaný Keanu Reeves? A mohlo by dôjsť k odhaleniu v ďalšom filme? Na tieto otázky, žiaľ, zatiaľ odpoveď nepoznáme, no dúfame, že sa ich v budúcnosti dočkáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia