Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 11:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Disney natočí remake legendárneho Sám doma

Disney natočí remake legendárneho Sám doma
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ SÁM DOMA
Uložiť Uložené

Vysielaný bude na novej streamovacej službe.

Známu snímku Sám Doma netreba predstavovať. Ako píše BBC, Disney dnes stihlo oznámiť, že na svoju očakávanú streamovaciu službu Disney+ plánuje mimo iného nasadiť aj remake spomínanej rodinnej klasiky. Obsadenie mokrých banditov či samotného Kevina je zatiaľ neznáme.

Ďalej však bude Disney natáčať novú verziu filmov ako Night At the Museum (Noc v múzeu) v pôvodnom obsadení s Benom Stillerom, Diary of a Wimpy Kid (Denník slabocha) či Cheaper By the Dozen (Dvanásť do tucta) so Stevom Martinom.

Okrem hraných remakeov svojich animovaných hitov sa teda štúdio púšťa aj do ďalších vôd. Či im podobné kroky prinesú úspech síce ťažko odhadovať, ale predstava novodobého Sám Doma nás baví i desí zároveň. 

Odkúpenie 20th Century Fox otvorilo množstvo nových dverí, a tak je len na rozhodnutí štúdia, ktoré z nich plánuje v blízkej budúcnosti otvoriť. Viac sa o Disney+ dočítaš v nasledujúcom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia