Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 10:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Audi skombinovalo elektrickú kolobežku a skateboard, bude stáť okolo 2 000 €

TECH AUDI
Uložiť Uložené

Výsledku s názvom E-tron sa dočkáme ešte tento rok.

Automobilka Audi sa rozhodla rozšíriť portfólio s elektrickými dopravnými prostriedkami o E-tron skúter, ktorý je v skutočnosti kombináciou kolobežky a skateboardu. Podľa The Verge by sa mohol výsledok dostať do predaja ešte v závere aktuálneho roku s cenovkou približne 2 000 €. 

Na rozdiel od bežnej elektrickej kolobežky, na novinke od Audi sa stojí bokom a pridržiava len jednou rukou, ktorou je možné ovládať zrýchlenie, spomalenie aj otáčanie. Druhou rukou tak môže dávať človek signály ostatným v premávke, kam chce odbočiť. Výrobca opisuje zážitok z vozenia ako jazdu na vlnách

Odporúčané
Mimoriadne príťažlivý elektromobil od Audi vyráža dych. Na pozore sa má aj Tesla Mimoriadne príťažlivý elektromobil od Audi vyráža dych. Na pozore sa má aj Tesla 29. novembra 2018, 18:09

Maximálna rýchlosť dosahuje 20 km/h a celková váha zariadenia je 12 kíl. E-tron je vybavený predným a brzdným svetlom aj pripojením Bluetooth. V rámci neho je možné si skúter prispôsobiť, prípadne zabezpečiť pred ukradnutím. 

Už samotný názov nasvedčuje, že cieľom Audi je skompletizovať ponuku série E-tron, aby si majitelia týchto vozidiel zakúpili dopravný prostriedok, s ktorým sa môžu dostať na miesta, kam auto nemôže. Dokonca bude možné skúter vo vozidlách tejto rady nabíjať.

Domov
Zdieľať
Diskusia