Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 16:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Šéf marketingu Victoria's Secret podal výpoveď po tom, čo značka najala prvú transgender modelku

MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Ed Razek už minulý rok pobúril ľudí svojimi vyjadreniami.

Značka Victoria's Secret nezažíva najlepšie obdobie. Minuloročná módna prehliadka zaznamenala historicky najmenší počet divákov pri televíznych obrazovkách, značka zatvárala svoje prevádzky a najlepšie na tom neboli ani tržby, upozornil The Guardian.

Odporúčané
Svetoznáma značka Victoria's Secret najala do svojej kampane historicky prvýkrát transgender modelku Svetoznáma značka Victoria's Secret najala do svojej kampane historicky prvýkrát transgender modelku 5. augusta 2019, 8:51


Pred koncom roku 2018 stihol vtedajší šéf marketingu spoločnosti Ed Razek v rozhovore pre Vogue pobúriť verejnosť, keď vyhlásil, že transsexuálne modelky nemajú na prehliadke Victoria's Secret čo hľadať.


Veľmi podobne okomentoval aj prípadnú prítomnosť plus-size modeliek na slávnom móle, vraj sa na takéto ženy nechce nikto pozerať. Svoje slová potom v ospravedlnení označil za necitlivé.


Keď brazílska modelka Valentina Sampaio pred pár dňami oznámila, že dostala príležitosť spolupracovať so značkou Pink pod hlavičkou Victoria's Secret, Razek podal výpoveď. Verejnosť o tom informoval šéf materskej spoločnosti L Brands Leslie Wexner, ale odchod muža číslo jeden na marketingovom oddelení už nikto okomentovať nechcel.

Odporúčané
Victoria's Secret prehliadka bude tento rok zrušená, vyhlásila jedna z dvorných modeliek značky Victoria's Secret prehliadka bude tento rok zrušená, vyhlásila jedna z dvorných modeliek značky 2. augusta 2019, 7:38


V roku 2019 sa pritom nebude konať ani tradičná módna prehliadka Victoria's Secret. Značka chce jej koncept údajne premyslieť a zreformovať, aby podujatie nebolo hypersexualizované a plné výlučne štíhlych modeliek.

Domov
Zdieľať
Diskusia