Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 16:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo je blázon, už nikdy k nemu nepôjdem domov, vyhlásil Evra. Mali spolu obedovať, ale Portugalčan začal trénovať

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský útočník nikdy neprestáva makať na svojom tele.

Obranca Patrice Evra si zahral v tých najväčších európskych kluboch. Dlhé roky sa pozná s Cristianom Ronaldom, pretože spolu hrávali za Manchester United, a tak nečudo, že sa z času na čas aj navštevovali u seba doma. Evra si teraz pre Soccer AM zaspomínal na moment, keď ho Cristiano pozval na obed do svojho príbytku.


Francúz sa tešil na to, ako si spolu užijú niekoľko hodín oddychu pri dobrom jedle, lenže opak bol pravdou. Na stole sa podávali len šaláty a kuracie mäso a Ronaldo dlho sedieť nevydržal. Krátko po dojedení vraj vytiahol futbalovú loptu a vyzval Evru, nech toľko nesedí a ide si s ním zahrať. Zatrénovali si u Portugalčana v záhrade, ba čo viac, zašli spolu aj do sauny.


„Len sme trénovali. Povedal si mi, že ma pozývaš na obed, ale nakoniec sme len mali ďalší tréning. Nabudúce už neprídem,“ povedal Evra svojmu kolegovi, keď odchádzal. „Mám ho veľmi rád, ale už k nemu domov nepôjdem, je blázon,“ zakončil. Cristiano je pritom známy svojou bezchybnou pracovnou morálkou a náročným tréningom. Aj vďaka tomu má vo veku 34 rokov lepšiu kondíciu ako množstvo mladých futbalistov v najlepšom veku.

Domov
Zdieľať
Diskusia