Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 8:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako vyzerá ideálny letný večer podľa Fobiu Kida?

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Počúvaj novinku zo série Kultúrny šok, ktorá sa od všetkých predošlých výrazne odlišuje.

Fobia Kid po vydaní albumu Garáž zásobuje fanúšikov novou tvorbou v rámci série Kultúrny šok, prostredníctvom ktorej už uzrelo svetlo sveta dostatok materiálu na albumový projekt. Týmto spôsobom sa však pripomína častejšie, zároveň nie je nútený robiť viac skladieb naraz a postupne tak máme možnosť registrovať zmeny v témach aj zvuku. 

Tentokrát sme sa dočkali novinky z úplne iného súdka, ako boli poslucháči zvyknutí. Fobia Kid totiž vystihuje atmosféru letného prázdninového večera, opisuje, ako vyzerá v jeho ideálnom ponímaní a track zároveň dopĺňajú zábery pripomínajúce typický Letný večer z neskorších deväťdesiatych rokov. Zásluha patrí aj Danielovi Gavendovi za vizuál a Czech Strings za jedinečnú hudobnú produkciu. 

Zatiaľ to nevyzerá tak, že by mal Fobia v pláne skončiť so sériou Kultúrny šok, a tak by sme sa v dohľadnej dobe mohli dočkať aj ďalších noviniek. Chalani z Dogmy zároveň avizovali aj natáčanie videoklipu, takže čoskoro uzrú svetlo sveta aj nové veci a snáď sa o slovo prihlásia aj Bighorse a aj Dymer.

Odporúčané
Provokácia je obľúbená spoločenská hra Fobiu Kida. S Yzomandiasom majú superschopnosti Provokácia je obľúbená spoločenská hra Fobiu Kida. S Yzomandiasom majú superschopnosti 3. júla 2019, 9:31
Domov
Zdieľať
Diskusia