Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2019, 14:17
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Muž chcel spáchať samovraždu, žena ho vďaka pesničke od Linkin Parku presvedčila, aby neskákal

ZAUJÍMAVOSTI SAMOVRAŽDA
Uložiť Uložené

Pomohla si vetami z pesničky.

Cristina Settanni šoférovala a pri ceste si všimla muža, ako sedí na zvodidlách a chystá sa vziať si život. Zdravotnícka pracovníčka otočila svoje vozidlo tak, aby sa k nemu mohla priblížiť. Rovnako ťažkými životnými situáciami si prešla aj ona sama, preto sa mu rozhodla pomôcť. 

„Viem, aké je stáť na zvodidle a myslieť si, že je to jediná možnosť, ktorú máš,“ cituje zdravotníčku Independent s odvolaním sa na tamojšiu políciu. Incident sa odohral v Orlande v USA.

Odporúčané
Chester nedokázal spievať na plejbek a v živote si prešiel peklom. 20 zaujímavostí o Linkin Park, ktoré si (možno) nevedel Chester nedokázal spievať na plejbek a v živote si prešiel peklom. 20 zaujímavostí o Linkin Park, ktoré si (možno) nevedel 16. februára 2019, 11:29

„Potreboval niekoho, komu by na ňom záležalo, niekoho, kto mu povie, že to dnes nemusí robiť,“ povedala Cristina. Posadila sa vedľa neho na zvodidlo a citovala pesničku One More Light od Linkin Parku. Who cares if one more light goes out? Well I do, povedala mužovi. Ten začal plakať, keď mu časť skladby odrecitovala.

Po čase prišla polícia a mužovi pomohla. Nezatkli ho, zaviezli ho do centra duševného zdravia. Pesnička One More Light je titulná skladba posledného albumu kapely Linkin Park vydaného v roku 2017. Frontman kapely Chester Bennington si vzal život 20. júla 2017 v súkromnej rezidencii Palos Verdes Estates v Los Angeles.

Domov
Zdieľať
Diskusia