Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2019, 10:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Modelka spolupracujúca s Rihannou klamala, že je transgender. Vydala rapovú skladbu venovanú každému, kto jej závidí

REFRESHER RIHANNA
Uložiť Uložené

Tvrdí, že je pripravená zobrať plnú zodpovednosť za svoje klamstvá.

Jedna z hlavných tvárí značky Savage X Fenty od Rihanny nedávno priznala, že v skutočnosti nie je transgender a coming out, s ktorým nedávno prišla, bol klamstvom pod tlakom negatívnych komentárov za jej kritiku smerom k iným transgender modelkám. Na svojom Instagrame sa Carissa Pinkston celej komunite ospravedlnila.

Priznala, že spravila chybu a ako argument použila, že má len 20 rokov a je tiež len človek. V príspevku ešte žiada o odpustenie a píše, že je pripravená znášať všetky dôsledky. 

Odporúčané
Rihanna usilovne pracuje na albume, chce dieťa a je hanblivá. V otvorenom rozhovore prezrádza veľa noviniek Rihanna usilovne pracuje na albume, chce dieťa a je hanblivá. V otvorenom rozhovore prezrádza veľa noviniek 11. júna 2019, 14:20

Neskôr ešte pre BuzzFeed News priznala, že sa ako transgender osoba naozaj cíti. Na strednej škole ju kvôli tomu šikanovali a spomína aj na časy, keď si dávala do trička servítky ako vypchávky. Počas telefonického rozhovoru si za svoje odpovede od redakcie vypýtala peniaze, tie však nedostala a aj napriek tomu rozhovor pokračoval.

Pinkston ešte následne vydala rapovú skladbu, v ktorej posiela odkaz všetkým žiarlivcom priživujúcim sa na jej úspechu. Samotná značka Savage x Fenty na situáciu zatiaľ nereagovala.

Domov
Zdieľať
Diskusia