Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2019, 8:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna nakladá Trumpovi: V USA je jednoduchšie zohnať AK-47 ako víza

ZAUJÍMAVOSTI DONALD TRUMP RIHANNA
Uložiť Uložené

Donald Trump komentoval nedávne ozbrojené útoky, Rihanne sa však nepáčili slová, ktoré americký prezident použil.

Počas víkendu sa v americkom obchodnom dome odohrala nešťastná udalosť, v rámci ktorej šialenec so zbraňou AK-47 strieľať do bezbranných ľudí. Nešlo však o jediný teroristický útok za veľkou mlákou a dohromady zahynulo skoro 30 nevinných osôb, ktoré boli v tom čase na nesprávnom mieste. 

Odporúčané
Útočník v Texase zabil najmenej 20 ľudí, zranil aj 10-ročné dievča Útočník v Texase zabil najmenej 20 ľudí, zranil aj 10-ročné dievča 4. augusta 2019, 9:41

Situáciu okomentoval aj americký prezident, ktorý vyjadril sústrasť obetiam, pričom použil slová, že v Texase malo ísť o nenávistný čin. S jeho komentárom sa však nestotožnila populárna speváčka, ktorá dlhodobo bojuje proti americkému prezidentovi, jeho aktivitám, názorom a konaniu. 

Odkazuje mu, že slovo terorizmus napísal nesprávne. Poukazuje na to, že nie je ochotný pomenovať situáciu správnymi slovami a zároveň mu vyčíta, že Američania žijú v krajine, kde sa dá jednoduchšie zohnať AK-47 ako víza. Upozorňuje aj na to, že v Kalifornii si dokonca môže človek túto strelnú zbraň kúpiť bez akýchkoľvek problémov.  

Domov
Zdieľať
Diskusia