Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2019, 11:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

The Rock, Jason Statham a Vin Diesel nemôžu vo filme prehrať. Zmluvne limitovaný je aj počet úderov, ktoré inkasujú

The Rock, Jason Statham a Vin Diesel nemôžu vo filme prehrať. Zmluvne limitovaný je aj počet úderov, ktoré inkasujú
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW
Uložiť Uložené

Kto z nich je beta samec? V podstate nikto.

Aj keď sa Dwayne „The Rock“ Johnson, Jason Statham a Vin Diesel objavili v mnohých známych filmoch, spája ich práve známa séria Rýchlo a zbesilo. Každý z menovaných v jednotlivých snímkach pôsobí ako prakticky neporaziteľný bojovník, za čím možno hľadať nielen prácu scenáristov, ale taktiež zmluvné požiadavky jednotlivých hviezd.

The Wall Street Journal prišiel so zaujímavou informáciou, podľa ktorej majú The Rock, Statham a Diesel vo svojich zmluvách stanovené, že v rámci série Rýchlo a zbesilo nemôžu prehrať žiaden súboj a dokonca si môžu určiť, aké množstvo úderov ich postavy príjmu

Každá postava má svoj moment a každá z nich je vyobrazená ako impozantný oponent. Každý z nich je pre niekoho hrdinom a na to nezabúdame,“ cituje hovorcu Universal Pictures TWSJ. Príkladom môže byť scéna z Fast Five (2011), kedy Vin Diesel prehodí postavu The Rocka cez stenu. Krátku chvíľu na to však The Rock spraví rovnaký proces s Dieselom a herci sú si aspoň na malý moment kvit.

Odporúčané
Beyoncé a Drake v nábožensky ladenom klipe Mine Beyoncé a Drake v nábožensky ladenom klipe Mine 18. decembra 2013, 21:27

Táto skutočnosť môže pôsobiť v očiach diváka naozaj rôzne. Niekto sa nad tým pousmeje, iní môžu mať pocit, že sa menovaná trojica vyznačuje príliš veľkým egom. Najväčší problém s ich požiadavkami má ale zrejme najmä choreograf bojových scén, ktorého takéto limity v práci pravdepodobne výrazne obmedzujú.

Či si podobné zmluvné podmienky herci uplatňujú aj pri iných filmoch nevieme. Pripomeňme si, že vzťah The Rocka a Vina Diesela začal byť v priebehu natáčania filmov poriadne vyhrotený. Bolo by preto zaujímave, keby máme možnosť nahliadnuť na konkrétne zmluvné podmienky, ktoré si táto dvojica stanovila, aby jeden z dvojice pôsobil tvrdšie, než ten druhý.

Odporúčané
The Weeknd predstavuje ďalšiu skladbu z nového albumu The Weeknd predstavuje ďalšiu skladbu z nového albumu 30. júla 2013, 23:51
Domov
Zdieľať
Diskusia