Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Luculus Ice Saloon. 
5. augusta 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Táto slovenská zmrzlináreň patrí k najlepším v Európe. Zabodovala v rebríčku

GASTRO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Sleduj reportáž z novej prevádzky Luculus, kde robia poctivú domácu zmrzlinu.

Obľúbená bratislavská zmrzlináreň Luculus otvorila už druhú prevádzku v centre na Pánskej ulici a my sme sa pri tejto príležitosti rozhodli navštíviť ju. Okrem ochutnávky sme zároveň vyspovedali vnuka samotného zakladateľa, ktorý nám prezradil, že značka vznikla ešte v roku 1954 a základom úspechu je okrem čerstvých a kvalitných surovín a tradičnej receptúry aj načúvanie zákazníkom. 

Zároveň držia krok s dobou, k dispozícii sú aj vegánske verzie, resp. príchute sladené stéviou. Dohromady vyrábajú až 250 rôznych druhov zmrzliny, dbajú aj na technologické zlepšovanie a špecializujú sa aj na kornútky rôznych veľkostí od úplne malých až po gigantické, aké inde nenájdeš. 

Za všetko hovorí aj fakt, že časopis Big Seven Travel označil Luculus za jednu z 50 najlepších zmrzlinární v Európe, kde nerozhodovali len odborníci, ale aj samotní zákazníci. Vo videu sa dozvieš aj to, prečo sa rozhodli majitelia otvoriť ďalšiu prevádzku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia