Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2019, 9:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

DMS zažili mosh pit ako futbalové ihrisko. Hip Hop Žije na Domaši prekonalo aj Bratislavu (Fotoreport)

DMS zažili mosh pit ako futbalové ihrisko. Hip Hop Žije na Domaši prekonalo aj Bratislavu (Fotoreport)
Zdroj: Matúš Zeťák
HUDBA
Uložiť Uložené

Slovenská rapová elita sa počas dvoch dní predstavila na najväčšej rapovej udalosti východu. Sleduj zábery z Hip Hop Žije 2019 na Domaši.

Hip Hop Žije počas uplynulého víkendu hostilo zastávku na východnom Slovensku, ktorá má na základe predchádzajúcich ročníkov povesť tej najviac bláznivej. Už tradične bolo vypredané a niekoľko tisíc fanúšikov bolo svedkami vystúpení prakticky toho najlepšieho, čo domáca rapová scéna ponúka. 

V tomto prípade stavili organizátori hlavne na etablované mená, keďže prierez kompletne celým rapovým žánrom na Slovensku sme už zažili v Bratislave. Piatkový večer teda uzatvárali Majk Spirit a DMS, sobotný zasa Kali a Kontrafakt. 

Počas najbližšieho mesiaca nás ešte čakajú zastávky na Duchonke, v Ostrave a v Prahe. Aj na týchto zastávkach sa kapacita postupne napĺňa, a tak odporúčame zakúpiť si lístky v predpredaji čo najskôr.

 

DMS zažili mosh pit ako futbalové ihrisko. Hip Hop Žije na Domaši prekonalo aj Bratislavu (Fotoreport)
Zdroj: Matúš Zeťák

Nechýbal ani Miky Mora, nežnejšie pohlavie reprezentovali Sima a Aless a za novú vlnu sme mali možnosť počul Pil C-ho a Nerieš

Zmerať úroveň zábavy síce nie je jednoduché, v prípade koncertu Separa, Dameho a Smarta sme však bez akýchkoľvek pochybností mali možnosť sledovať najväčšiu energiu v dave v rámci celých dvoch dní.

Tradične nechýbal ani mosh pit kruh, ktorý na dronových záberoch vyzerá, ako keby do stredu spadla bomba. „Mosh pit jak futbalove ihrisko je pohode?“ komentuje piatkový koncert Separ. Podobné pocity zdieľal aj Dame: „Neviem, či bolo niekde väčšie peklo.“

Odporúčané
Organizátori mi za mosh pit prestrihli pásku, tvrdí návštevník Pohody 2019. Ide o nebezpečný trend alebo nevinnú zábavu? Organizátori mi za mosh pit prestrihli pásku, tvrdí návštevník Pohody 2019. Ide o nebezpečný trend alebo nevinnú zábavu? 1. augusta 2019, 17:50

O fotografie sa postaral Matúš Zeťák

Späť
Zdieľať
Diskusia