Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2019, 8:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Približujúcu sa pumu turistka odohnala skladbou od kapely Metallica

ZAUJÍMAVOSTI KANADA METALLICA
Uložiť Uložené

Pieseň Don't Tread On Me vystrašila divokú šelmu.

Kto by to bol povedal, že Metallica dokáže zachraňovať životy? 45-ročná Dee Gallant z Kanady nebola síce podľa CNN prítomnosťou pumy vystrašená, ale pozorovanie dravého zvieraťa sa ľahko mohlo skončiť nešťastím.

Na nižšie priloženom videu môžeš vidieť, ako sa Kanaďanka so svojím psom Murphym dostala do kontaktu s pumou. Vzhľadom na to, že sa jej podarilo celú situáciu natočiť, zrejme u nej naozaj nepanoval žiaden strach. 

V skutočnosti bolo skvelé, že som mohla pumu pozorovať tak dlhú dobu (celý incident trval asi 5 minút). Podľa mňa to bolo vzrušujúce,“ cituje jej slová CNN.

Na záberoch sa síce zviera nehýbe, no podľa jej tvrdenia pumu žiadne vydávanie zvukov spočiatku neodradilo od toho, aby sa k turistke čoraz viac približovala. Výkriky a hlasné výzvy k odchodu jednoducho vôbec nezaberali.

45-ročná Gallant sa nakoniec pokúsila pumu odohnať pustením hudby a ako najlepší príklad výraznej piesne jej napadla skladba Don't Tread On Me od kapely Metallica

Pieseň sa údajne ani poriadne nezačala a dovtedy nebojácna puma si radšej išla po svojom. Skladbu aj po odchode zvieraťa nechala pre istotu pustenú naďalej, aby ju počas výletu žiadna podobná zver neotravovala.

Odporúčané
Šéf cirkusu Aleš: Ochranárov zvierat k nám pozývame, ale oni nechcú prísť. Aj tak vyhlasujú, že ich týrame Šéf cirkusu Aleš: Ochranárov zvierat k nám pozývame, ale oni nechcú prísť. Aj tak vyhlasujú, že ich týrame 25. júla 2019, 16:34
Domov
Zdieľať
Diskusia