Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2019, 14:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hviezda Scary Movie stvárni šestorčatá vrátane obéznej striptérky či veselého homosexuála

Hviezda Scary Movie stvárni šestorčatá vrátane obéznej striptérky či veselého homosexuála
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marlon Wayans známy z mnohých paródií prichádza s ďalšou bláznivou jazdou.

Alanov život (Marlon Wayans) sa obráti hore nohami v momente, keď zisťuje, že jeho mama okrem neho porodila ďalších päť detí. A ako si ľahko domyslíš, každý jeden zo súrodencov sa vyznačuje úplne inými vlastnosťami a fyzickým zjavom.

Medzi jeho bratov a sestry bude preto patriť usmievavý homosexuál, poriadne obézna prostitútka či ťažko chorý muž odkázaný na lôžko, ktorý potrebuje obličku hlavného hrdinu. Všetky šestorčatá si samozrejme zahrá jeden a ten istý herec – Marlon Wayans.

V podobne ladenej komédii si už mohol vidieť napríklad známeho herca Eddieho Murpyho, ktorý v Zamilovanom profesorovi stvárňoval okrem kľúčového hrdinu taktiež členov svojej rodiny. Samozrejme od Wayansovej novinky preto nemôžeš čakať nič prevratného.

47-ročný herec sa však už doposiaľ objavil v mnohých komédiách či paródiách, a preto si svoju fanúšikovskú základňu nájde aj v novinke Sextuplets. Wayansa poznáme napríklad z prvých troch častí Scary Movie, z paródie Päťdesiat odtieňov sivej (v tomto prípade čiernej), ale taktiež z kultovej drámy Requiem za sen.

Film režíroval Michael Tiddes, tvorca paródií Pár nenormálnych aktivít, Päťdesiat odtieňov čiernej či komédie Naked. Vo všetkých menovaných filmov stvárnil hlavnú postavu práve Wayans. Snímku budeš môcť prostredníctvom Netflixu sledovať od 16. augusta 2019.

Hviezda Scary Movie si zahrá šesťorčatá vrátane obéznej striptérky či homosexuála
Hviezda Scary Movie si zahrá šesťorčatá vrátane obéznej striptérky či homosexuála Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia