Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 19:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ASAP Rocky je voľný, na rozsudok počká na slobode, tvrdí jeho právnik

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Tretí deň súdneho pojednávania priniesol veľkú nádej pre americkú rapovú hviezdu.

ASAP Rocky je oficiálne voľný po troch dňoch súdneho pojednávania, kde prokuratúru presviedčal, že potýčka v centre Štokholmu nezačala z jeho iniciatívy. Dnes jeho právnik oficiálne potvrdil, že opúšťa švédske väzenie a na verdikt súdu môže počkať do 14. augusta na slobode. Môže odcestovať naspäť do Ameriky, viac podrobnosti zatiaľ nemáme.

Odporúčané
A$AP Rocky pred súdom predniesol svoju verziu celého incidentu. Za mreže ho môže dostať rozhovor z roku 2017 A$AP Rocky pred súdom predniesol svoju verziu celého incidentu. Za mreže ho môže dostať rozhovor z roku 2017 2. augusta 2019, 13:07

Aj keď to s ním po prvých dvoch dňoch nevyzeralo ideálne, dnes už prišiel na súd v obleku a po svedectve nezainteresovaných okoloidúcich svedkov sa predsa len dočkal vytúženej slobody. Viac sa dozvieme už o necelé dva týždne, kedy rozhodne súd. 

Domov
Zdieľať
Diskusia