Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 21:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Turné Eda Sheerana zarobilo už 740 miliónov dolárov. Spevák pokoril svetový rekord U2 z roku 2011

HUDBA ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Divide Tour Eda Sheerana začalo+ v marci 2017 a skončí v závere augusta 2019. Za tento čas stihol zarobiť čiastku, ktorá prekonala svetový rekord legendárnej skupiny U2.

Ed Sheeran zarobil za necelých 900 dní na Divided Tour 736 700 000 dolárov, čo je o približne 700 000 viac, ako sa podarilo zarobiť skupine U2 v roku 2011. Rockové legendy vtedy strávili na cestách 760 dní, počas ktorých stanovili svetový rekord v zárobkoch v rámci jednej šnúry kocertov. Informuje o tom uznávaná publikácia Pollstar, ktorá sa zameriava na živé koncerty v rámci hudobného priemyslu v Amerike. 

Sheeranove turné však ešte nekončí, čaká ho posledných zopár koncertov, vďaka ktorým svoj náskok ešte zvýši. Oficiálne ho zakončí až 26. augusta a my si budeme musieť počkať pár rokov, kým sa niečo podobné podarí inému interpretovi. 

Odporúčané
Ed Sheeran minul cez 4 milióny eur, aby odkúpil domy všetkých svojich susedov. Sťažovali sa na spevákove stavebné plány Ed Sheeran minul cez 4 milióny eur, aby odkúpil domy všetkých svojich susedov. Sťažovali sa na spevákove stavebné plány 28. júla 2019, 15:01

Pravdou však ostáva, že po hudobnej stránke nie je veľa adeptov, ktorí by mali tak silnú fanúšikovskú základňu. Dokazuje to aj fakt, že ešte v máji prekonal aj rekord v návštevnosti, ktorý vtedy presiahol 7,3 milióna ľudí pod pódiami. Aj tento grál dovtedy držala kapela U2. 

Anglický spevák zároveň nezaháľa a vydáva aj nové veci, dôkazom čoho je aktuálna kompilácia, kde si na spoluprácu zavolal aj kapacity ako Eminem, 50 Cent, Travis Scott alebo Stormzy. 

Odporúčané
Ed Sheeran poukazuje na inú perspektívu ľudskej krásy. Chystá spoluprácu s Eminemom, 50 Centom, Cardi B a Travisom Scottom Ed Sheeran poukazuje na inú perspektívu ľudskej krásy. Chystá spoluprácu s Eminemom, 50 Centom, Cardi B a Travisom Scottom 29. júna 2019, 9:58
Domov
Zdieľať
Diskusia