Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 17:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Futbaloví hooligans vyčíňali v uliciach Trnavy. Polícia riešila výtržníctvo vysokými pokutami a pomohla budúcim rodičom

ZAUJÍMAVOSTI TRNAVA
Uložiť Uložené

Šesť Bulharov a jeden Slovák boli predvedení políciou a dostali pokuty za priestupky diváckeho násilia.

Polícia včera intenzívne monitorovala dianie v Trnave, kde sa odohralo stretnutie 2. kola Európskej ligy medzi mužstvami FC Spartak Trnava a PFC Lokomotiv Plovdiv. Aj keď zápas nebol označený za rizikový, v uliciach bolo nasadených približne 400 mužov zákona, ktorí museli riešiť aj jednu vyhrotenú situáciu. 

Ešte viac ako dve hodiny pred začiatkom zápasu sa do seba pustili slovenskí a bulharskí futbaloví fanúšikovia, ktorí podľa dostupných informácií mali po sebe hádzať predmety a slovne sa urážať.

Odporúčané
V centre Bratislavy sa strhla hromadná bitka. Video zachytáva lietajúce stoličky, stoly aj päste V centre Bratislavy sa strhla hromadná bitka. Video zachytáva lietajúce stoličky, stoly aj päste 10. júla 2019, 21:52

Polícia vyhodnotila konanie ako nebezpečné a predviedla 7 osôb, ktorým udelili pokuty za priestupok diváceho násilia. Za ten je v prípade nerizikovej udalosti možné uložiť finančnú pokutu do výšky 1 500 €. Šesť Bulharov a jeden Slovák si tak pravdepodobne nabudúce narušovanie verejného poriadku rozmyslia. 

Trnavská polícia informuje aj o jednej pozitívnej udalosti z tohto zásahu, keď sa jej ozval občan, ktorý sa chcel poďakovať za ochotu pustiť ju s tehotnou priateľkou cez uzavretú ulicu do nemocnice. „Veľmi pomohli, nakoľko Trnavu až tak dobre nepoznám, ďakujem za pomoc a hlavne prístup, s akým to riešili,“ dodáva na záver.

Odporúčané
Zisťovali sme, čo na brutálnu bitku futbalových chuligánov hovoria majitelia barov a ľudia, ktorí zmývali krv z chodníkov Zisťovali sme, čo na brutálnu bitku futbalových chuligánov hovoria majitelia barov a ľudia, ktorí zmývali krv z chodníkov 11. júla 2019, 14:07

 

Domov
Zdieľať
Diskusia