Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 15:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Samsung odstraňuje 3,5-milimetrový jack, hovoria úniky. Svoje obľúbené slúchadlá pripojíš už len cez adaptér

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Samsung Galaxy Note 10 sa zrejme stane symbolo skončenej éry.

Samsung dlho odolával pokušeniu, ktoré pred niekoľkými rokmi prinieslo na trh Apple. Kalifornská spoločnosť vtedy odstránila zo svojich smartfónov 3,5-milimetrový jack, aby používateľom naučila využívať bezdrôtové slúchadlá, lenže Samsung odmietol urobiť rovnaký krok. Medzitým sa začal jack húfne strácať aj z telefónov ostatných spoločností, a tak zrejme Samsung podľahol momentálnemu trendu.


Únik informácií z portálu SamMobile predstavil verejnosti adaptér, ktorý by mali nájsť majitelia prichádzajúceho Samsungu Galaxy Note 10 v škatuli. Ide o adaptér z 3,5-milimetrového jacku na USB-C. Práve USB-C by sa malo stať hlavným ťažným koňom a hlavným portom chystaného smartfónu. Samsung ho svetu predstaví už 7. augusta v New Yorku.


Na znak zmierenia by mala škatuľa Samsungu Galaxy Note 10 obsahovať slúchadlá so vstupom USB-C. Vďaka tomu budeš môcť slúchadlá rovno zapojiť do telefónu bez otravného používania adaptéra. Ak však nemieniš svoje kvalitné slúchadlá s 3,5-milimetrovým jackom vymieňať, na takzvaný dongle si budeš musieť zvyknúť.

Odporúčané
Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko 18. januára 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia