Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 14:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Šéf Marvelu označil Avengera, ktorý by dokázal Thanosa poraziť úplne sám

Šéf Marvelu označil Avengera, ktorý by dokázal Thanosa poraziť úplne sám
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Kevin Feige sa zamyslel nad silou jednotlivých Avengerov.

Šéf Marvel Cinematic Universe Kevin Feige sa zamyslel nad tým, ktorý Avenger by mohol bez pomoci ostatných kolegov poraziť Thanosa. Známy producent argumentoval, že touto vyvolenou osobou by mohla byť Wanda Maximoff, a teda Scarlet Witch, píše Comicbook.


Niektorých fanúšikov svojou odpoveďou prekvapil, pretože doteraz bola hlavnou favoritkou Captain Marvel s neuveriteľnou silou, ktorá na nepriateľov platí na Zemi aj vo vesmíre.

Šéf Marvelu označil Avengera, ktorý by dokázal Thanosa poraziť úplne sám. Mnohých fanúšikov svojou voľbou zaskočil
Šéf Marvelu označil Avengera, ktorý by dokázal Thanosa poraziť úplne sám. Mnohých fanúšikov svojou voľbou zaskočil Zdroj: Marvel

„Wanda Maximoff je zrejme niekde v najvyšších vrstvách sily. Mám pocit, že by vedela poraziť Thanosa, keby si na pomoc nezavolal celú armádu.“ O sile Scarlet Witch sme sa koniec koncov mohli presvedčiť vo filmoch Endgame, ale aj Infinity War, kde na Thanosa zaútočila s obrovskou intenzitou krátko po tom, čo zabil jej milovaného Visiona.


Jedna z najsilnejších superhrdiniek Marvel Cinematic Universe pritom nepovedala posledné slovo. Nielenže sa v roku 2021 objaví vo filme Doctor Strange in the Multiverse of Madness, vďaka príchodu streamovacej platformy Disney+ sa fanúšikovia dočkajú aj seriálu s názvom WandaVision. Ako už napovedá samotný názov, stretneme sa v ňom s Wandou aj Visionom.

Domov
Zdieľať
Diskusia