Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 16:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Lietadlo núdzovo pristálo na ceste, pilot stihol zastaviť pred semaforom na červenú

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Celú udalosť nahrala policajná kamera.

Niektorým vodičom na ceste cez mestečko Spanaway v štáte Washington sa podarilo zažiť nezvyčajnú udalosť. Ako môžeš vidieť na nižšie priloženom videu od BBC, priamo pred ich očami tesne pred semaforom pristálo jednopriestorové lietadlo.

Na mieste zhodou náhod stála aj policajná hliadka, ktorá stihla nebezpečne pôsobiace pristátie na ceste natočiť. Pilot našťastie pri svojom lete nezasiahol žiadnu osobu či automobil.

Odporúčané
Cestujúcich zaskočila letuška, ktorá sa schovávala v úložnom priestore na batožinu. Nenápadne vykúkala do uličky Cestujúcich zaskočila letuška, ktorá sa schovávala v úložnom priestore na batožinu. Nenápadne vykúkala do uličky 31. júla 2019, 15:43

Podľa The National malo mať lietadlo poruchu palivového systému, kvôli čomu musel pilot núdzovo pristáť. Príslušníci polície následne pomáhali pilotovi lietadlo odsunúť na neďaleké parkovisko.

Jeden z policajtov popísal pre The Guardian celú situáciu a prezradil, že letiaci objekt spočiatku považoval za menšie, na diaľku ovládané lietadlo. Po chvíli si však všimol, že sa lietadlo príliš približuje a pochopil jeho úmysel pristáť na ceste.

Domov
Zdieľať
Diskusia