Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 17:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seriál 13 Reasons Why stále nekončí. V 3. sérii sa bude pátrať po vrahovi medzi študentmi

Seriál 13 Reasons Why stále nekončí. V 3. sérii sa bude pátrať po vrahovi medzi študentmi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY 13 REASONS WHY
Uložiť Uložené

13 Reasons Why sa vracia v nových epizódach. Je to však potrebné?

Príbeh so strednej školy Liberty High stále nekončí. Mysteriózna tínedžerská dráma 13 Reasons Why v prvých dvoch sériách riešila samovraždu študentky Hannah Baker (Katherine Langford) a jej dôsledky na najbližších ľudí. S Hannah sa však už v tretej sérii asi nestretneme, čo ale neznamená, že stále nie je o čom rozprávať. Aspoň podľa tvorcov.

Trailer nás láka na ďalšiu dávku tajomstiev a znepokojivých odhalení, ktoré sa skrývajú za fasádou zdanlivo obyčajnej strednej školy. Celkom veľký twist a konkrétnejší náznak, o čom tretia séria bude, prichádza až v závere traileru. Bryce Walker (Justin Prentice), ktorý znásilnil (nielen) Hannah, je po smrti.

V nových epizódach tak zrejme budeme pátrať po jeho vrahovi. Je jasné, že vzhľadom na to, že na jeho smrti mohlo mať zálusk hneď niekoľko postáv, bude celý príbeh patrične zamotaný. Otázka je, či to už nie je zbytočne nastavovaná kaša.

Zdá sa nám totiž, že seriál 13 Reasons Why povedal, čo povedať mal vo svojej prvej sérii (recenzia tu). Druhá bola citeľne slabšia a tvorcovia varili z vody (recenzia tu). Posunutie smerom ku kriminálke môže koncept trochu osviežiť, ale aj tak si stále nie sme istí, či nové epizódy skutočne potrebujeme. Ale uvidíme, radi sa necháme vyviesť z omylu.

Odporúčané
13 Reasons Why má novú obeť. Zavraždil Clay študenta, ktorý znásilnil Hannah? 13 Reasons Why má novú obeť. Zavraždil Clay študenta, ktorý znásilnil Hannah? 15. augusta 2019, 16:07

V hlavných úlohách sa opäť objavia Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Brandon Flynn a Devin Druid. Uvidíme napokon aj Katherine Langford? Samotná herečka sa vyjadrila, že príbeh Hannah považuje za uzavretý a tvorcovia ju už zrejme naozaj neplánujú zapájať do deja. Budeme zvedaví, či slovo dodržia. Premiéra nových častí nás čaká už 23. augusta (srpen) 2019 na Netflixe.

Domov
Zdieľať
Diskusia